Trilogia Lui Peter Jackson THE HOBBIT A Costat Până Acum Dublu Faţă De LORD OF THE RINGS

Trilogia Lui Peter Jackson THE HOBBIT A Costat Până Acum Dublu Faţă De LORD OF THE RINGS

Regizorul Peter Jackson, cel care a realizat în trecut trilogia Lord Of The Rings cu doar 281 milioane de dolari, ar mai avea de recuperat o sumă aproape dublă pentru noua trilogie The Hobbit.

Cele trei filme fantastice din trilogia Lord Of The Rings – fiecare cu o lungime de peste două ore – au adus pe marele ecran, efecte speciale revoluţionare ce au lăsat publicul uimit, fiind astfel nominalizate la un total de 30 de premii Oscar.
Trilogia Lord Of The Rings a câştigat 17 premii Oscar, având încasări de aproximativ 3 miliarde de dolari la nivel mondial.
Sunt sigur că aceste fapte, i-au determinat pe oficialii de la Warner Bros, să îi acorde tot sprijinul necesar regizorului Peter Jackson pentru a se întoarce în Middle Earth cu noua trilogie The Hobbit.
Iar dacă cele trei filme din Lord Of The Rings au fost filmate în mod tradiţional pe cameră cu film, The Hobbit este filmat cu camere digitale într-un sistem de 48 Frame-uri Pe Secundă şi în 3D.

The Hobbit: The Desolation Of Smaug

După ce au fost publicate cifrele imense ale costului de producție pentru trilogia The Hobbit, diferite publicaţii au început să le compare cu cele ale producției pentru trilogia Lord Of The Rings, reuşind astfel să afle că diferența dintre cele două, este una impresionantă.
Studioul a cheltuit pană acum cu saga The Hobbit, aproximativ 561 de milioane de dolari, iar cele trei filme ce sunt un fel de prequel pentru povestea din Lord Of The Rings scrisă de J.R.R. Tokien, ar mai avea de lansat încă două pelicule, una în Decembrie anul acesta şi ultimul film din noua trilogie, The Hobbit: There And Back Again, anul viitor.
Probabil ar trebui menţionat aici că, suma de mai sus, nu include încă costurile pentru scenele extra ce s-au filmat pe la mijlocul anului, dar într-un mod bizar, conţine cheltuielile pentru campania de marketing pe care cel de al doilea film The Desolation Of Smaug, o va avea până în la lansarea din Decembrie.

Lord Of The Rings Trilogy

Costul noii trilogii, include până acum cele 266 de zile de filmări şi o cheltuială semnificativă pentru upgrade-ul la 3D și la 48 FPS, fiind primul film ce realizează acest lucru.
Există, de asemenea şi creșterea costurilor de producţie în timp, ţinând cont că Peter Jackson a început filmările la Frăția Inelului în 1999, un punct în timp când totul costa mai puţin.
Primul film, The Hobbit: An Unexpected Journey, a primit trei nominalizări la Oscar, având încasări de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume, fapt ce îl plasează pe locul doi în întreaga franciză.
Cu toate acestea, oficialii de la Warner Bros au de ce să fie mulțumiți, iar în timp ce bugetele masive pentru aceste filme ar putea suna excesiv pentru noi, trilogia The Hobbit urmează să lanseze încă două filme ce vor transforma totul în profit.

The Hobbit: The Desolation Of Smaug Poster Oficial

Şi chiar dacă filmele The Hobbit nu se vor ridica la înălțimea trilogiei originale, filmele noi pe care regizorul Peter Jackson le-a realizat, ar putea fi în continuare una dintre cele mai bune decizii pe care au luat-o vreodată cei de la Warner Bros.
Probabil aici merge cel mai bine fraza: „Trebuie să cheltui bani pentru a face bani”, nu?!
Poti vedea uimitorul trailer extins pentru The Hobbit: The Desolation Of Smaug, aici »» http://www.tdfn.ro/2013/10/trailer-extins-the-hobbit-the-desolation-of-smaug

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.