KEANU REEVES Se Luptă Cu O Creatură Imensă În Noul Clip Pentru Filmul Fantastic De Acţiune 47 RONIN

Liderul celor 47 de Ronini, Oishi, începe căutarea străinului respins de societate, în noul clip ce prezintă arma mortală a samurailor: Kai (Keanu Reeves), pe care îl găseşte luptând cu un Trol gigant.

Două clipuri noi pentru filmul 47 Ronin

Efecte speciale spectaculoase, creaturi mitice şi alianţa dintre un proscris şi 47 de samurai, ne ademenesc în trailerele anterioare pentru 47 Ronin, fantezia cu care Keanu Reeves se întoarce la filmele de acţiune.
Astăzi în schimb, avem parte de două clipuri extrase din film, două clipuri ce încearcă să ne lămurească despre tonul întunecat pe care filmul 47 Ronin îl are, cât şi despre abilităţile cu care se prezintă Keanu Reeves, pe care îl vom vedea luptând cu un fel de Trol uriaş şi ciudat.
De fapt, cred că clipurile de astăzi, ilustrează mai mult faptul că eroii noştri, se vor confrunta cu mai multe creaturi mistice decât cu oameni obişnuiţi.
Producţia 47 Ronin, se bazează în principiu pe o colecţie de legende japoneze care spun povestea unui grup de 47 de samurai rămaşi fără stăpân, ce sunt în stare să-şi dea viaţa pentru a răzbuna moartea lui.

47 Ronin

Ei trebuie să apeleze la un proscrisul Kai, iar alianţa ce se formează între ei, devine o armă letală împotriva tuturor celor implicaţi în moartea fostului lor stăpân, dar şi a forţelor oculte ce mişună în acest complot încâlcit.
Filmul 47 Ronin, este plin de efecte speciale, iar în ciuda consistenţelor de elemente fantastice, este plin de acţiune specifică perioadei.
Regizat de Carl Erik Rinsch, producţia 47 Ronin are un scenariu scris de Chris Morgan și este produs de Scott Stuber, Pamela Abdy şi Eric McLeod, povestea fiind inspirată de legende şi stiluri diferite, precum Miyazaki și Hokusai, iar regizorul Rinsch, va aduce la viață peisaje uimitoare și bătălii enorme, ce vor spune povestea atemporală a celor 47 de Ronini, într-un mod care nu a mai fost văzut înainte.

Poster oficial 47 Ronin cu Keanu Reeves

Distribuţia filmului mai include nume ca Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Tadanobu Asano și Rinko Kikuchi.
47 Ronin, este programat pentru lansare pe 25 Decembrie.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.