Primul Trailer Pentru Comedia A HAUNTED HOUSE 2: Marlon Wayans Parodiază Din Nou Filme De Groază

În primul trailer pentru parodia A Hounted House 2, Marlon Wayans face mişto de viaţa nefericitului Malcom ce se mută într-o casă nouă, doar pentru a scăpa de evenimentele ciudate petrecute în primul film.

Gabriel Iglesias şi Marlon Wayans în parodia A Haunted House 2

Cei de la Road Films au lansat astăzi primul trailer pentru parodia A Haunted House 2, sequel pentru filmul cu acelaşi titlu ce a fost lansat în luna ianuarie anul acesta.
Dacă ai ajuns să citeşti asta, înseamnă că ştii deja: parodiile produse de fraţii Wayans nu sunt pentru cei ce preferă umorul subtil şi nici pentru cei ce vor să vadă un film în sensul tradiţional al cuvântului. Parodiile lor sunt exact ceea ce trebuie să fie, o miştocăreală mitomană cu glume grosolane ce NU sunt gustate de toată lumea.
Noua producţie a fraţilor, marchează întoarcerea lui Marlon Wayans la rolul Malcom, nefericitul pseudo erou din filmul original, care s-a mutat într-o altă casă bântuită, alături de noua lui iubită (Jaime Pressly) și de cei doi copii.

Marlon Wayans în parodia A Haunted House 2

Filmul original, a fost întâmpinat de public şi de critici, cu reacţii negative, acesta deţinând şi în prezent un rating de 10% pe site-ul de specialitate Rotten Tomatoes.
În ciuda acestor fapte, primul film a avut încasări de aproape 60 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă un profit enorm, față de bugetul de doar 2,5 milioane de dolari cu care filmul a fost realizat.
E posibil ca pe mai departe, franciza familiei Wayans să urmeze aceeași schemă de buget scăzut şi profituri mari, plan financiar pe care îl foloseşte cu succes şi seria Paranormal Activity, pe care A Haunted House şi Marlon Wayans o parodiază.
Anunţat încă din luna aprilie, parodia A Haunted House 2 primeşte actori noi în distribuţie precum Gabriel Iglesias sau Jaime Pressly, dar şi vechile cunoştinţe din prima parte, Essence Atkins şi Cedric The Entertainer.

Marlon Wayans în parodia A Haunted House 2

Filmul preia acţiunea la un an după evenimentele neplăcute din filmul original şi foloseşte aceeaşi formulă de parodiere a filmelor de groază bazate pe aşa zisele filmuleţe găsite accidental, revenind probabil la aceleaşi poante folosite şi în primul film, inclusiv accidentarea întâmplătoare a unui nou câine.
Am să vă spun sincer, nu am văzut A Hounted House în cinema, deoarece l-am văzut de curând în confortul casei mele, iar în timp ce sunt pe deplin conștient că nu e un film exagerat de bun, aș minți dacă v-aș spune că nu am râs o bună bucată din film.

Teaser poster A Haunted House 2

Nu am aşteptări mari nici de la acest sequel, dar cu siguranţă fanii parodiilor cu poante necioplite, nu vor fi dezamăgiți atunci când A Haunted House 2 se va lansa în cinematografe, pe 28 Martie 2014.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.