Primul Trailer Pentru SABOTAGE, Noul Film De Acţiune Cu ARNOLD SCHWARZENEGGER

Terrence Howard, Joe Manganiello şi Sam Worthington răspund ordinelor lui Arnold Schwarzenegger, personajul căruia conduce o echipă de elită ce luptă împotriva marilor carteluri de droguri în primul trailer pentru noul film de acţiune intitulat SABOTAGE.

Arnold Schwarzenegger în noul film de acţiune Sabotage

Filmul de acțiune Sabotage al regizorului David Ayer, a reuşit cumva să circule până acum sub radarul mass-media şi a publicului consumator de filme.
Arnold Schwarzenegger deţine rolul principal în filmul ce era cunoscut anterior sub titulatura de Ten, iar povestea producţiei se bazează vag, pe povestea clasică scrisă de Agatha Christie: Ten Little Indians.

Joe Manganiello, Arnold Schwarzenegger şi Mireille Enos în filmul Sabotage

În filmul Sabotage, Arnold Schwarzengger conduce o forță de elită DEA, ce are în colimator, cele mai mortale carteluri de droguri din lume.
După ce echipa execută cu succes un raid cu mize mari pentru un cartel, ei cred că munca lor s-a terminat – până când, unul câte unul, cei zece membri încep misterios să fie eliminaţi.
Filmul de fapt, arată destul de bine, iar ca și un film de acţiune cu o distribuţie excelentă, trailerul demonstrează că Sabotage va ajunge la sufletul fanilor filmelor cu multe arme de foc, dar mai ales pentru echipa întărită ce este condusă de Arnold, care de fapt se potriveşte natural pentru rolul de şef al grupului de ofiţeri duri.

Joe Manganiello, Arnold Schwarzenegger şi Mireille Enos în filmul Sabotage

Cu o poveste intrigantă, un regizor talentat și o distribuţie fermecătoare, Sabotage este o producţie promițătoare.
În film mai joacă actori ca Joe Manganiello, Sam Worthington, Harold Perrineau, Terrence Howard, Max Martini, Josh Holloway, Olivia Williams, și Mireille Enos.
Acţiunea din filmul Sabotage va ajunge în cinematografe din 24 Ianuarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.