Vezi Noul Clip Şi Primul Trailer Complet Pentru Thrillerul Futurist DIVERGENT

Pe lângă clipul explicativ despre societatea futuristă a producţiei Divergent, Summit Entertainment a lansat un trailer complet și un poster nou pentru thriller-ul regizat de Neil Burger.

Clip nou şi un trailer extins pentru thrillerul futurist Divergent

Nouă încercare a celor de la Summit de a cuceri publicul tânăr ce încă suferă după franciza Twillight, este noul film intitulat Divergent, producţie ce se bazează pe romanul cu același nume de Veronica Roth, iar acţiunea lui are loc într-o societate în care oamenii sunt împărţiţi în facțiuni bazate strict pe personalitatea lor.
Tris (Shailene Woodley) este o tânără care nu se încadrează în niciuna dintre grupările societăţii și se confruntă cu nişte consecințe grave din cauza statutului ei de „divergentă”.
Noul trailer complet, face o treabă minunată în a ne prezenta lumea filmului, dar ne şi tachinează cu aspectele aventuroase și romantice din povestea ecranizată.

Zoë Kravitz şi Shailene Woodley în Divergent

Cu toate acestea, nu există nici un triunghi amoros în Divergent, iar Tris este foarte mult un caracter puternic și independent de sex feminin. Pentru cei ce au avut privilegiul de a citi cartea, acest trailer funcționează perfect, dar cel mai interesant lucru pentru simplul spectator ce nu este familiarizat cu materialul sursă, avem mai jos şi un clip extins, ce explică complotul şi cum funcţionează societatea din Divergent.
E greu să tachinezi cele mai interesante aspecte ale poveștii, fără a strica puncte de complot majore, dar lucrurile devin extrem de intense spre mijlocul poveştii.

Poster oficial pentru filmul Divergent

În Divergent mai joacă Kate Winslet, Zoë Kravitz, Miles Teller, Jai Courtney, Ashley Judd, Tony Goldwyn, Ray Stevenson, Maggie Q, Mekhi Phifer, Ansel Elgort, Christian Madsen, Ben Lloyd – Hughes, Ben Lamb și Amy Newbold.
Filmul ajunge în cinematografele tradiționale și IMAX din 21 Martie 2014.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.