Serialul Sci-Fi ALMOST HUMAN Vine Cu Un Trailer Extins Şi Opt Minute Din Primul Episod

Drama poliţistă sci-fi concepută de regizorul J.J Abrams, a fost transformată într-un serial ce îl are în rolul principal pe actorul Karl Urban, iar astăzi poţi vedea imaginea unui viitor plin de androizi într-un trailer extins şi 8 minute din primul episod.

Distribuţia din serialul sci-fi Almost Human produs de J.J.Abrams

Printre proiectele noi ale aclamatului cineast, se află şi serialul despre care vă spuneam anul trecut, Almost Human, un nou serial sci-fi, pentru care J.J. Abrams l-a cooptat pe unul dintre colaboratorii săi frecvenţi, scenaristul serialului Fringe: J.H. Wyman..
Noul serial sci-fi, este  o dramă poliţista plasată într-un viitor nu prea îndepărtat, atunci când mai toţi poliţiştii din L.A.P.D. primesc ca partener, un android.

Michael Ealy în Almost Human

În rolul principal al unui poliţist ce are un trecut cam dubios, îl vom vedea pe Karl Urban, starul reboot-ului Dredd şi unul din motivele pentru care serialul va deveni incontestabil, un hit.
Androizii poliţişti, sunt nişte replici umane îmbunătăţite cu ajutorul unor noi tehnologii, ce revoluţionează medicina viitorului, iar Karl Urban joacă rolul unui poliţist pe nume John Kenney, un poliţist respectat cu un picior sintetic și o ură justificată împotriva androizilor, un om ce s-a închis însă în el însuşi după o misiune dificilă, ce s-a terminat cu un eveniment tragic.

Karl Urban şi Michael Ealy în Almost Human

El este obligat să facă un parteneriat puțin neobişnuit, cu un android diferit (Michael Ealy), pentru a lupta împotriva criminalității și a investiga o suspiciune interioară din secția sa de poliţie.
Astăzi, avem parte de un trailer extins, ce demonstrează încă odată că serialul Almost Human, arată a fi o dramă poliţistă high-tech, combinată cu super acțiune plasată 35 de ani în viitor, toate astea presărate cu efecte speciale şi costume futuriste, ce arată excelent pentru standardele de televiziune.

Poster oficial pentru serialul sci-fi Almost Human produs de J.J.Abrams

Dar în afară de asta, cel mai important lucru, avem şi un preview extins de 8 minute din primul episod al serialului, ce va începe să fie difuzat duminică 17 noiembrie şi va continua cu episodul pilot, luni 18.
În serialul sci-fi Almost Human, mai joacă şi Lili Taylor, Mackenzie Crook, și Minka Kelly.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.