Trebuie Să Vezi Frenezia Vizuală Din Noul Trailer Pentru Filmul THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY

Noul trailer fantastic pentru The Secret Life Of Walter Mitty, evidenţiază cât de importantă este fiecare clipă din viaţa unui om şi ne poartă într-o aventură mondială uimitoare, plină de culorii vii, cadre ireale şi peisaje fantastice, ce merită văzute.

Ben Stiller în filmul The Secret Life Of Walter Mitty

Cei mai mulți dintre noi, ducem o viaţă măcinată de grijile zilnice, fără timp prea mult pentru fantezie sau vise.  O viaţă mai demnă de remarcat decât viețile noastre reale, duce protagonistul interpretat de Ben Stiller în filmul The Secret Life of Walter Mitty, cel ce se confruntă cu un decalaj mare între viaţă sa reală şi fanteziile din mintea sa.
În visele sale, el este un erou frumos ce o cucereşte cu fiecare mişcare pe colega sa de muncă interpretată de Kristen Wiig, în timp ce, în realitate, el este un timid incurabil ce deabia o poate privi în ochi.

Kristen Wiig şi Ben Stiller în drama The Secret Life Of Walter Mitty

The Secret Life of Walter Mitty este un film despre visători, mai exact despre cei ce visează cu ochii deschişi, iar Ben Stiller joacă rolul unui tip ce este chinuit de şeful său, super protejat de mama sa şi îndrăgostit de colega de birou, un om de altfel foarte timid şi lipsit de încrederea de sine.  Walter este frecvent transportat în visele elaborate pe care mintea lui le fabrică, doar pentru a face lucrurile mai interesante, mai incitante și mult mai eroice.
Dar, totul începe să se schimbe pentru el atunci când circumstanțe reale amenință să-i distrugă locul de muncă şi pasiunea pentru colega lui de servici. Cu scopul de a se salva pe sine și pe femeia pe care o iubește, el trebuie să se angajeze într-o aventură sălbatica reală la nivel mondial, o aventură plină de primejdii dar şi de culori fantastice, lucruri la care el doar a visat anterior.

Ben Stiller într-unul din visele sale din filmul The Secret Life Of Walter Mitty

Cei de la 20th Century Fox au lansat un nou trailer și un poster pentru viitoarea dramă a lui Ben Stiller, The Secret Life of Walter Mitty, film ce se bazează pe povestea clasică scrisă de James Thurber în 1939.
Stiller regizează și joacă în acest film, iar noul trailer primeşte ajutor de la formaţia Queen cu melodia Bohemian Rhapsody pentru a prezenta secvențele magnifice de fantezie al titularului Walter Mitty.
Efectele vizuale din film rămân extrem de puternice, iar cadrele pline de culoare, demonstrează că filmul va fi un concurent serios la viitoarea ediţie de decernare a premiilor Oscar.
The Secret Life Of Walter Mitty
a avut efect polarizant pentru criticii ce l-au văzut deja, iar cinematografia lui Stuart Dryburgh, face ca filmul să pară mai mult o fantezie decât o dramă.

Poster oficial pentru filmul The Secret Life Of Walter Mitty

În film mai joacă Adam Scott, Kristen Wiig, Shirley MacLaine, Kathryn Hahn, Patton Oswalt și Sean Penn.
The Secret Life of Walter Mitty are premieră în România la două zile după Crăciun.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.