Trei Actriţe Se Confruntă Pentru Rolul SARAH CONNOR Din Noul Reboot TERMINATOR

Rolul jucat de Linda Hamilton în filmul din 1984, este acum contestat de Emilia Clarke, Brie Larson și Margot Robbie, actriţe ce vor da audiţii pentru rolul Sarah Connor din reboot-ul TERMINATOR, iar Tom Hardy este preferatul producătorilor pentru rolul John Connor.

Brie Larson, Emilia Clarke şi Margot Robbie pentru un rol în Terminator 5

Regizorul Alan Taylor (Thor: The Dark World) va ţine câteva audiţii pentru un trio de tinere actrițe ce vor concura pentru rolul lui Sarah Connor din rebootul Terminator al celor de la Paramount.
Emilia Clarke din serialul Game Of Thrones și Brie Larson din producţia Scott Pilgrim vs The World, vor da teste pentru rolul în cauză săptămâna viitoare, împreună cu o altă actriță ce rămâne deocamdată anonimă.  Actriţa Margot Robbie (Neighbours) a fost de asemenea menționata într-un comunicat dintre casele de distribuţie.
Rolul Sarah Connor jucat inițial jucat de Linda Hamilton în filmul regizat de James Cameron în 1984, este mama lui John Connor, liderul rezistenţei umane împotriva amenințării cyborg.

Emilia Clarke (Game Of Thrones)

Momentan regizorul Alan Taylor este în căutarea unui actor ce să îl interpreteze Kyle Reese, iar rolul lui John Connor este de așteptat să se distribuie oficial în curând.
Totuşi, cei de la Heat Vision spun că audiţiile pentru rolul Kyle Reese, se vor ţine la o dată ulterioară, iar alte surse spun că Garrett Hedlund (Tron: Legacy) se află şi el pe listă scurtă al actorilor ce doresc acest rol iconic din Terminator.
De asemenea, se menţionează că Boyd Holbrook (Host) este în luptă pentru acelaşi rol.
Dar, din câte se pare, regizorul Alan Taylor îl are pe actorul britanic Tom Hardy în fruntea listei sale de actori ce ar putea juca rolul John Connor, deşi acesta nu a fost încă într-o întâlnire oficială cu regizorul.

Arnold în rolul Terminator

Desigur, Arnold Schwarzenegger este singurul actor distribuit oficial în viitorul Terminator, franciza care a făcut din el un super-star, iar în noul reboot, el va juca rolul unui robot într-o poveste ce se va petrece într-o linie temporală alternativă, el având sarcina strictă de a o proteja pe mai tânăra Sarah Connor, de un Terminator trimis din viitor.
Într-un fel, descrierea confirmă perspectiva unei întâlniri incendiare dintre Dwayne Johnson şi Arnold Schwarzenegger, ce încă sună al naibii de captivantă.
Totuşi, datorită programului încărcat pe care actorul Dwayne Johnson îl are, nu sunt sigur că acesta va avea timp şi de un Terminator 5.
Cei de la Annapurna Pictures au achiziţionat drepturile de franciză în luna mai 2011, după care au făcut echipă cu Skydance și Paramount în luna iunie, iar trio-ul ce este responsabil cu producția rebootului Terminator, intenționează să facă o noua trilogie.

Poster Terminator Game

Scenariul filmului este conceput de Laeta Kalogridis şi Patrick Lussier, iar noul film Terminator, ţinteşte spre o lansare stabilită pentru luna Iulie 2015.
Dar, între timp se pot întâmpla multe.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.