Video Nou De Pe Platourile De Filmare Pentru TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION

Mark Wahlberg, Jack Reynor şi actriţa Nicola Peltz ne explică într-un nou video de pe platourile de filmare Transformers: Age Of Extinction, cum e să filmezi la o mega producţie în Hong Kong.

Optimus Prime alături de Jack Reynor, Nicola Peltz şi Mark Wahlberg în Transformers: Age Of Extinction

Şi după ce am văzut câteva clipuri de la filmările ce s-au desfăşurat în Detroit, cei de Entertainment Weekly au postat un video de pe platourile de filmare Transformers: Age Of Extinction din Hong Kong.  În acest nou clip, sunt prezentate câteva interviuri cu starurile producţiei lui Michael Bay, dar şi cadre noi cu câţiva din popularii roboţi în mişcare şi evident, câteva explozii marca Transformers.
În Hong-Kong, îl găsim pe Mark Wahlberg îmbrăcat exact cu aceleaşi haine ca şi la filmările din Detroit, pe Jack Reynor, actorul care ne explică de ce este dificil să filmezi în Hong Kong şi evident, pe Nicola Peltz, actriţa din rolul principal ce se plânge de răutatea colegilor ei de platou.

Jack Reynor, Nicola Peltz şi Mark Wahlberg în Transformers: Age Of Extinction

În timp ce filmul se afla la săptămâna finală de filmare, actorii mai discută despre modul în care şi-au umplut timpul liber pe platoul de filmare, iar Michael Bay dezvăluie un indiciu (?!) criptic şi vag despre Tranformers: Age Of Extinction ce spune aşa:
-„Lumea a progresat şi s-a modernizat până la punctul unde se poate canibaliza singură și se poate autodistruge.”
Nici unul dintre personajele umane ale filmelor anterioare nu va reveni în distribuţia lui Transformers: Age Of Extinction, iar noul film marca Michael Bay şi Paramount, preia acţiunea exact după finalul incendiar din Transformers: Dark Of The Moon, atunci când autoboţi și decepticoni au dispărut de pe fața planetei.

Regizorul Michael Bay distrându-se pe platourile de filmare pentru Transformers: Age Of Extinction

Cu toate acestea, un grup puternic de oameni de afaceri ingenioşi, împreună cu nişte oameni de știință, încearcă să învețe din greşelile trecutului şi împing limitele tehnologiei transformers dincolo de limite posibilului.
Toate astea se întâmplă în timp ce un vechi şi puternic Transformers ia în colimator Pământul.
 Paramount Pictures, o divizie a Viacom Inc, în asociere cu Hasbro va produce filmul Transformers: Age Of Extinction, film ce-i are la bord ca producători pe Don Murphy, Tom DeSanto, Lorenzo Di Bonaventura şi Ian Bryce.

Coperta Empire Magazine dedicată filmului Transformers: Age Of Extinction

Producători executivi ai mega producţiei sunt Steven Spielberg, Michael Bay, Brian Goldner şi Mark Vahradian.
Lansarea mult aşteptatei pelicule a fost stabilită pentru data de 27 Iunie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.