Actriţa Din Fast And Fuious, GAL GADOT Va Juca Rolul WONDER WOMAN În Filmul Batman vs. Superman

Astăzi aflăm că actriţa Gal Gadot din Fast And Furious, va interpreta oficial rolul faimoasei eroine Wonder Woman, ce va apărea alături de Batman şi Superman, în continuarea blockbuster-ului Man Of Steel.

Wonder Woman

Doamnelor și domnilor, astăzi, avem deosebita plăcere să o prezentăm pe noua Wonder Woman.
A fost clar încă de la anunţarea filmului Man Of Steel 2: Batman vs. Superman, că cei de la Warner Bros vor introduce şi alte personaje faimoase din universul DC, iar zvonuri timpurii s-au învârtit în jurul super eroinei Wonder Woman.
Personajul feminin DC, va fi introdus în film, împreună cu Ben Affleck în rolul lui Batman și evident, alte câteva caractere din benzile desenate.
Unele zvonuri apărute luna trecută, spuneau că Olga Kurylenko (Oblivion), Elodie Yung (GI Joe: Retaliation) și Gal Gadot (Fast & Furious 6) au participat la audiţii pentru rolul feminin principal din viitorul film al regizorul Zack Snyder, doar că identitatea rolului a fost ținută în secret.

Wonder Woman, Superman şi Flash

Ei bine, acum nu numai că știm ce actriţă a câştigat rolul, dar, de asemenea, ştim că identitatea personajului este într-adevăr Wonder Woman.
Warner Bros a anunţat astăzi că Gal Gadot va juca rolul faimoasei eroine în filmul Batman vs Superman.
Este neclar dacă vom vedea doar câteva cadre cu personajul Wonder Woman, sau dacă vom ajunge să o vedem în acțiune, dar Zack Snyder a comentat ştirea, zicând că:
-„Wonder Woman este, fără îndoială, una dintre cele mai puternice personaje feminine din toate timpurile și favorita publicului din Universul DC. Nu numai că Gal este o actriță uimitoare , dar ea are şi o calitate magică, ce o face perfectă pentru acest rol. Așteptăm cu nerăbdare ca publicul să o descopere pe Gal în prima încarnare al personajului din această nouă sagă.”

Gal Gadot este Wonder Woman în Batman Vs Superman

Încoronată Miss Israel în anul 2004, Gal este cunoscută mai ales pentru rolul Gisele Harabo jucat în trei filme din franciza Fast & Furious şi cel al iubitei lui Vince din serialul HBO, Entourage.
Acesta va fi primul ei rol principal într-un film artistic și este fără îndoială, la începutul unei serii de apariţii în rolul Wonder Woman, ce probabil va ajunge să îşi facă apariţia şi în Justice League, dar probabil și o nouă franciză despre originile lui Wonder Woman.
Cei de la Warner Bros au tot încercat să obţină o identitate proprie pentru caracterul Wonder Woman în ultimi ani, având în mânecă o mulţime de scenarii de film în dezvoltate și chiar un episod pilot de televiziune conceput de David E. Kelley.

Wonder Woman apare în Batman Vs Superman

Este interesant să vedem că Wonder Woman va primi în cele din urmă atenţia necesară într-un film de lung metraj.
Ca urmare a succesului masiv pe care filmul The Hunger Games: Catching Fire l-a avut, sperăm că studiourile au învățat că filmele ce au în rolul principal personajele de sex feminin, pot fi un lucru foarte bun.
Producţia filmului va începe la începutul anului 2014, iar studioul, a programat filmul Man Of Steel 2, pentru o premieră la nivel mondial ce va vea loc pe pe data de 17 Iulie 2015.
✐ Silviu

3 comentarii

  1. Da hai odată cu leliţa Wonder Woman că de când o aştept 🙂
    Mistooo, mai ales că apare alături de superman şi batman, o să fie fain de tot.

  2. Configuratia fetei o are, chiar seamana, acuma ramane sa vedem cum o sa fie cu fizicul, mie unu imi pare cam slaba pentru wonder woman.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.