EMILIA CLARKE Este Oficial SARAH CONNOR În Filmul TERMINATOR 5 Ce S-ar Putea Intitula: GENESIS

Ei da, este oficial: actriţa Emilia Clarke va juca rolul Sarah Connor în reboot-ul Terminator, prezumtiv intitulat Genesis, revenind alături de regizorul Alan Taylor, cu care a lucrat la serialul HBO, Game Of Thrones.

Emilia Clarke este Sarah Connor în viitorul film Terminator 5: Genesis

Se pare că actriţa Emilia Clarke, mai bine cunoscută pentru rolul Khaleesi din serialul Game of Thrones, a câştigat audiţiile pentru rolul Sarah Connor din viitorul film Terminator 5 al celor de la Skydance, Annapurna Pictures şi Paramount Pircutres.
Decizia a fost luată după ce în audiţii au fost testate trei actriţe, Emilia Clarke, Brie Larson şi Margot Robbie, actriţe ce ar fi putut juca rolul personajul făcut celebru de performanța uimitoare a actriţei Linda Hamilton în filmul Terminator original.
Emilia Clarke va juca rolul mamei lui John Connor, un erou al revoluției umane împotriva mașinilor, care din câte se pare va fi interpretat de Jason Clarke, între cei doi nefiind nici o legătură, Clarke fiind doar o coincidenţă de nume.

Emilia Clarke

Jason Clarke este în prezent în tratative pentru acest rol, iar toată lumea este uimită de coincidenţa de nume a celor doi, mai ales că personajele interpretate de ei în Terminator 5, sunt mamă şi fiu.
Totuşi, având în vedere diferența de vârstă de aproape douăzeci de ani dintre cei doi Clarke şi ţinând cont de zvonurile anterioare despre care am mai vorbit, există probabil un element de călătorie în timp în cadrul acestui reboot ce are o dată de lansare stabilită pentru luna iulie 2015.
De fapt, cei de la Deadline spun că reboot-ul Terminator ar putea fi intitulat Terminator: Genesis, titlu ce ar putea implica o renaştere a francizei.
În plus față de familia Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger este de așteptat să îşi reia rolul cyborg-ului arhicunoscut. Altele detalii decât probabilitatea unei călătorii în timp, nu sunt cunoscute în acest moment. Se pare totuşi că există câteva scenarii finisate pe care ar putea să le urmărească povestea viitorului Terminator, mai ales că acest film este doar primul dintr-o trilogie planificată minuţios.

Arnold Schwarzenegger în Terminator 3

Iar în cazul în care crezi că nu e de ajuns, un serial TV este în lucru, un serial plasat un universul Terminator ce va avea acţiunea legată strâns de viitorul reboot al francizei. Serialul TV va urmări un moment critic din primul film Terminator (1984) și va avea la început, o direcție complet diferită faţă de film. După ce trilogia Terminator va reporni, noul progres al complotului din serialul de televiziune, se va intersecta cu povestea din cele trei filme în mod surprinzător și dramatic.
Având în vedere că toată lumea construieşte platforme multimedia pentru produsele deţinute, nu e de mirare că relansarea francizei Terminator durează aşa de multă vreme.

Poster Terminator Genesis - fan made

Eu zică că e mult mai bine aşa, decât o lansare pripită şi grăbită cum a fost filmul dezamăgitor din 2009 regizat de McG, Terminator: Salvation. Vă reamintesc că Terminator: Genesis a fost descris ca fiind primul capitol dintr-o nouă trilogie, acesta fiind stabilit pentru lansare în luna Iulie 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.