VIN DIESEL Prezintă Ultima Imagine Cu PAUL WALKER Iar FAST AND FURIOUS 7 Se Amână Pentru 2015

Vin Diesel a dezvăluit că, din cauza evenimentelor tragice în care actorul principal al distribuţiei, Paul Walker şi-a pierdut viaţa, filmul Fast And Furious 7 va fi lansat de abia în 2015, suferind astfel o amânare de aproximativ un an.

Vin Diesel şi Paul Walker în Fast And Furious 5

Filmările pentru filmul Fast & Furious 7, au fost doar pe jumătate terminate, atunci când actorul Paul Walker a suferit un accident de maşină ce a dus la moartea sa tragică. Actorul, care a jucat în toate filmele din franciză. – în afară de Tokyo Drift – nu şi-a terminat munca ce o avea la continuarea Fast And Furious 7.
Încă nu știm exact cum vor continua cei de la Universal Studios și regizorul James Wan cu producţia Fast and Furious 7 după moartea lui Paul Walker.
Există o grămadă de speculaţii, dar dintre cele mai plauzibile ar fi posibilitatea unui reboot total al francizei și excluderea personajului Brian O’Conner, iar alta ar fi ca fratele lui Paul, Cody Walker, să-i ia acestuia locul la filmarea scenelor lipsă.
Indiferent de modul în care producția Fast And Furious 7 va alege să avanseze, cei de la Universal, și-au dat seama că nu vor putea menţine data de lansare originală, stabilită iniţial de pe 11 Iulie 2014.

Gaşca din Fast And Furious 7

Ţinând cont de asta, Vin Dieselcare este şi producător al francizei – a anunțat pe pagina sa de Facebook că filmul va ajunge în cinematografe, de abia pe 10 Aprilie 2015.
În timp ce eu sunt sigur că fanii francizei Fast & Furious vor fi complet dezamăgiți de această întârziere, cred că vor înțelege că această amânare este deocamdată, cel mai înțelept curs de acțiune pentru al şaptelea film din franciză.
Singura concurenţă pe care Fast And Furious 7 o are pentru aprilie 2015, este în prezent, filmul Insidious 3, asta pe lângă faptul că anul 2015 a devenit deja, cel mai aglomerat an din istoria cinema în materie de blockbustere.
Momentan, există multă bunăvoință din partea fanilor dar şi a echipei ce lucrează la franciza Fast & Furious, dar totuşi, trebuie să ţinem cont că fanii, vor neapărat să vadă performanța finală a lui Paul Walker, presupunând că oficialii de la Universal, îl vor păstra în viitorul film.

Ultima imagine cu Paul Walker de la filmările pentru Fast And Furious 7

În plus față de anunțul pentru data de lansare a filmului, Vin Diesel a postat şi o fotografie (imaginea de mai sus) de la ultima scenă pe care el a filmat-o cu Paul Walker, împreună cu un mesaj personal:
-„Ultima scenă pe care am filmat-o împreună … Am avut un sentiment unic de misiune îndeplinită, o mândrie pe care am împărţit-o cu el.  Fast and Furious 7 va fi lansat pe 10 aprilie 2015!    P.S.: Paul ar fi vrut ca voi să aflaţi asta primii.”
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.