Primul Trailer Pentru Continuarea DAWN OF THE PLANET OF THE APES: Primatele Merg La Război

În primul trailer pentru continuarea Dawn Of The Planet Of The Apes, primatele inteligente conduse de cimpanzeul Caesar, ameninţă omenirea cu un război ce ar putea schimba specia dominantă pe planeta noastră.

Caesar conduce revolta primatelor din Dawn Of The Planet Of The Apes in primul trailer oficial

Viitorul film Dawn Of The Planet Of The Apes este o continuare directă a producţiei originale din 2011 Rise Of The Planet Of The Apes, film în care un om de știință pe nume Will Rodman (James Franco) a contribuit din greșeală la prăbușirea civilizației, atunci când medicamentul său experimentale ALZ 113 ce trebuia să ajute bolnavii de Alzheimer, s-a dovedit a fi prea puternic pentru oameni și a fost răspândit în întreaga lume, după ce din neatenție a avut loc o scurgere în laboratorul său, accident ce a infectat și a ucis nenumărați oameni.

Caesar - Dawn Of The Planet Of The Apes Trailer

Între timp, cimpanzeul îmbunătățit genetic pe nume Caesar (Andy Serkis) a scăpat din adăpostul de primate, după ce şi-a expus colegii deținuți la serul experimental ALZ – 113, fapt care a făcut ca inteligenţa primatelor să crească vertiginos.
Caesar, conduce toate primatele din adăpost în pădurea Redwood, la marginea oraşului San Francisco.
În Dawn Of The Planet Of The Apes, care se pare că nu îl va include pe caracterul lui James Franco, Caesar a devenit un rege printre maimuţe, în timp ce resturile împrăștiate și diminuate ale umanității luptă pentru a supraviețui într-o lume în care umanitatea nu mai este specia dominantă.
Ambele părți încearcă să ajungă la pace, o pace ce se va dovedi a fi prea fragilă şi de scurtă durată, deoarece ambele părți sunt aduse în pragul unui război care va determina cine va stăpâni pământul ca specie dominantă.

Caesar şi Will Rodman (James Franco) în Rise Of The Planet Of The Apes

Primul teaser trailer, nu ne dezvăluie prea multe, dar în schimb stabilește tonul mult mai întunecat decât în primul film și pe bună dreptate. Filmul este o producţie post apocalipsă, iar teaserul ne arată direcţia spre care se îndreaptă filmul regizat de Matt Reeves.
Dacă credeaţi că vom vedea ceva acţiune în acest prim trailer, veţi fi dezamăgiţi, căci în afară de câteva peisaje dezolante cu omenirea în declin, îl vom vedea prea puţin pe Caesar şi primatele lui.
În schimb, sunt sigur că filmul va conţine o mulţime de efecte speciale, la care încă se lucrează.

Poster oficial Dawn Of The Planet Of The Apes

În film mai joacă Jason Clarke, Keri Russell, Gary Oldman, Kodi Smit – McPhee, Kirk Acevedo, Toby Kebbell, Enrique Murciano și Judy Greer.
Dawn Of The Planet Of The Apes va avea premiera pe 18 Iulie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.