Primul Teaser Trailer Pentru Filmul Sci-Fi INTERSTELLAR Al Regizorului Christopher Nolan

Intrigantul proiect science fiction al regizorului Christopher Nolan, intitulat INTERSTELLAR, film ce se bazează pe nişte teorii ştiinţifice despre călătoriile în spaţiu prin găurile negre, ne încântă privirea cu primul teaser trailer.

Primul teaser trailer oficial pentru filmul Interstellar

Aşa cum era de aşteptat, fiind o producție marca Nolan, detaliile complotului pentru filmul Interstellar, sunt în mare parte, ținute secret. Iar dacă acest teaser trailer e să demonstreze ceva e că secretomania regizorului rămâne în continuare una din părţile lui preferate.
Warner Bros a lansat primul trailer pentru noul film al regizorului, iar din câte se pare, nu prea avem parte de cadre reale din film, ci doar de un montaj inteligent conceput pentru a ne stârni curiozitatea în legătură cu subiectul filmului sci-fi.

Matthew McConaughey în primul trailer pentru filmul sci-fi Interstellar

Starul filmului sci -fi este Matthew McConaughey și din câte spune sinopsisul producţiei, acţiunea se învârte în jurul unui grup de exploratori ce fac uz de o gaură neagră nou descoperită pentru a depăși limitele călătoriilor umane interstelare în spaţiu.
De fapt, trailerul este o piesă surprinzătoare ce se bazează pe unitatea spiritului uman de a menține curiozitatea specifică nouă şi un omagiu adus îndrăznelii de care noi ca şi umanitate dăm dovadă atunci când vine vorba de explorare.Totuşi, perspectiva de a vedea cum Nolan aprofundează această temă în filmul complet, este cu siguranţă interesantă.

Primul logo oficial pentru filmul Interstellar

În filmul mai joacă Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck, Michael Caine, David Oyelowo, Wes Bentley, John Lithgow, Ellen Burstyn, Topher Grace, David Gyasi, Mackenzie Foy, Bill Irwin, Timothée Chalamet, și Matt Damon.
Interstellar va ajunge în cinematografe pe 8 Noiembrie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.