Sony Vrea Să-i Reunească Pe WILL SMITH Şi MARTIN LAWRENCE În BAD BOYS 3

Sony Vrea Să-i Reunească Pe WILL SMITH Şi MARTIN LAWRENCE În BAD BOYS 3

Cei de la Sony lucrează intens la revitalizarea francizei Bad Boys cu al treilea film, iar pentru asta se negociază intens cu duoul dinamic Will Smith şi Martin Lawerence dar şi cu scenaristul David Guggenheim, cel care va scrie scenariul pentru Bad Boys 3.

Directorii de la Sony sunt în discuţii preliminare cu scenaristul David Guggenheim (Safe House), pentru angajarea sa la cârma scenariului pentru un al treilea film din franciza Bad Boys, iar din câte se pare, Will Smith şi Martin Lawrence deja negociază revenirea lor la rolurile detectivilor guralivi din Miami.

Deși nu există nici un raport oficial care să elaboreze în ce stadiu sunt negocierile, un singur lucru rămâne cert: Sony vrea să continue aventurile incendiare din primele două filme, iar cum au trecut aproape zece ani de la ultimul film Bad Boys, oficialii de la Sony simt că acesta este momentul potrivit pentru o altă rundă de acțiune explozivă combinată cu comedie.

Martin Lawrence şi Will Smith în Bad Boys II (2003)

David Guggenheim şi-a făcut un nume în ceea ce priveşte scenariile de acțiunile create de el cu recentul Safe House şi continuarea acesteia, la care în prezent, face ultimele retușuri.

Ambele filme anterioare au fost regizate de Michael Bay, dar, din câte se pare, regizorul nu este implicat în prezent în acest proiect, totuşi, Jerry Bruckheimer va reveni în calitate de producător executiv pentru Bad Boys 3.

Poster Bad Boys (1995)

Guggenheim, este ocupat între timp, cu afirmarea sa ca şi scenarist de filme de acțiune, lucrând direct la scenariul pentru filmul lui Doug Liman intitulat Narco Sub, la filmul de acţiune al regizorului McG, Puzzle Palace și la nou proiect al celor de la Sony, adaptarea jocului Uncharted: Drake’s Fortune.

Tu ai vrea să vezi încă un film Bad Boys cu Will Smith şi Martin Lawrence în rolurile principale?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.