Aaron Eckhart Protejează Omenirea De Monştrii Groteşti În Noul Spot Tv Pentru Filmul I, FRANKENSTEIN

Creaţia doctorului Victor Frankenstein, Adam, este hotărât să protejeze omenirea de toate ororile groteşti ale trecutului şi se angajează într-o luptă pe viaţă şi pe moarte cu toţi demonii fioroşi, în noul spot tv pentru filmul I, Frankenstein.

Adam - interpretat de Aaron Eckhart - în filmul I, Frankenstein

În ciuda a ceea ce titlul filmului de acţiune-fantezie regizat de Stuart Beattie, ar putea sugera , protagonistul Adaminterpretat de Aaron Eckhart, nu este însuși Victor Frankenstein.
În schimb, el este creația nemuritoare a doctorului Frankenstein, creatura blestemată să umble pe Pământ la nesfârşit, în imposibilitatea de a scăpa de păcatele trecutului sau de a înfrânge nemurirea ce îl chinuie.
Deși Adam trăiește ca un fel de proscris pentru societatea umană din cauza defectelor sale estetice, el este hotărât să protejeze umanitatea și se obligă să facă acest lucru chiar şi acest nou spot TV.
Din fericire, există un război între figurile groteşti ale trecutului și demoni, o luptă continuă ce va oferi o bună bucată din acţiunea filmului.

Monstru grotesc în filmul I, Frankenstein

Iar dacă există un cadru ce merită văzut de două ori (el a fost prezent şi în trailerul complet), este momentul în care Aaron Eckhart loveşte din zbor cu pumnul un demon în faţă.
Se vorbește deja destul de mult despre filmul I, Frankenstein, iar în unele cazuri nu tocmai de bine, dar cu toate acestea, filmul lui Stuart Beattie va avea suficientă acțiune pentru a fi distractiv, dar, probabil, nu va fi tipul de conținut care va rămâne în mintea noastră prea mult timp după ieşirea din cinematograf.
Iar dacă pui de-o parte acest aspect, filmul arată destul de bine, cu efecte speciale decente ce aduc promisiunea unor scene de luptă interesante.
Actorul Aaron Eckhart a experimentat o gamă largă de genuri de filme, de la rolul faimosului Harvey Dent din The Dark Knight, la unele filme de acțiune directă, cum ar fi Olympus A Has Fallen, sau filme indie cu buget redus, cum ar fi Rabbit Hole, dar şi o dramă romantică, Love Happens.

Aaron Eckhart se luptă cu monştrii în filmul I, Frankenstein

Cu toate acestea, I, Frankenstein marchează întoarcerea sa la genul de filme ce sunt adaptate după benzile desenate, filmul bazându-se vag şi indirect pe romanul scris de Mary Shelley, dar mai mult atât, este o adaptare a cărților de benzi desenate create de Kevin Grevioux.
Cu buget de 68 milioane dolari, I, Frankenstein are nevoie de o lovitură destul de mică la box-office, în ciuda faptului că va ajunge în cinematografe în ianuarie.
Producătorii au experiență cu acest gen de filme, iar modelul bugetar se datorează muncii lor la filme precum Underworld, care s-au lansat în ianuarie, având profituri destul de convenabile.
Chiar dacă I, Frankenstein nu va avea succesul scontat că să devină o franciză, sau măcar o trilogie, se pare că acest gen de filme are suficientă acţiune pentru a găsi o audiență.

Poster oficial I, Frankenstein

Povestea este adusă la viață de o distribuţie ce include actori ca Aaron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney și Aden Young în rolul lui Victor Frankenstein.
I, Frankenstein va ajunge în cinematografe începând cu data de 24 ianuarie 2014.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.