AARON PAUL Îşi Demonstrează Abilitățile De Şofer În Noul Clip Din Filmul NEED FOR SPEED

Filmul Need For Speed, bazat pe cel mai de succes joc video cu maşini de curse, ne prezintă astăzi un clip în care actorul Aaron Paul, deţinătorul rolului principal, ia lecţii de şoferie pentru a putea executa diferite manevre în viteză.

Ce ar fi un film Need For Speed ​​fără puţină laudă despre abilităţile de şofer ale actorilor?
Aşa că, starul adaptării Need For Speed, Aaron Paul, este gata să învețe tot felul de trucuri ce îl vor ajuta în performanţa sa pentru scenele de acţiune cu maşini tunate. Nu ne-am gândit niciodată că actorii au nevoie de acest tip de formare, deoarece cele mai multe cadre cu maşini în viteză, se realizează de obicei de la o anumită distanță, iar interioarele pot fi manipulate cu un simplu ecran verde şi câteva efecte vizuale.
Dar, iată că producţia Need For Speed, ​​va avea cel puțin câteva cadre şi cascadorii realizate cu ajutorul actorului Aaron Paul, la volan.

Aaron Paul şi Kid Kudi în filmul Need For Speed

Un nou featurette ne prezintă turul de forţă pe care actorul îl susţine pentru formarea sa şi, evident, arta stăpânirii volanului, în aşa fel încât să nu ucidă accidental vreun operator de cameră.
Iar dacă primul trailer pentru adaptarea regizată de Scott Waugh, a câştigat inimile noastre, doar prin virtutea de a avea un subiect mult mai grav și mai melodramatic decât orice joc al francizei, actorul Aaron Paul ne demonstrează astăzi că implicarea sa în realizarea filmului, este una completă.
Trainingul a avut loc la Motion Picture Driving Clinic în Rosamond, California, iar tutorele lui Aaron Paul, îl descrie pe acesta ca având un fler natural pentru şofatul în viteză.
Aaron Paul joacă rolul unui fost condamnat pe nume Tobey Marshall, care este închis pentru o crimă pe care nu a comis-o, iar în cele din urmă iese din spatele gratiilor pentru a se lansa direct într-o cursă de cross-country, cu speranța de a răzbuna moartea prietenului său.

Cascadorii fabuloase la filmările Need For Speed

Lista lungă de şoferi, cascadori și vehicule implicate în realizarea filmului Need For Speed, ​​indică faptul că scenele de acţiune și urmăririle din film, s-au realizat folosind cascadorii reale şi prea puţine efecte speciale.
Plasarea lui Aaron Paul în scaunul șoferului pentru aceste scene, este destul de convingătoare, iar dacă Need For Speed ​​va fi un film incredibil, sunt sigur că actorul va mai reveni în astfel de filme, ce implică curse de maşini şi cascadorii în spatele volanului.

Need For Speed Poster

În film mai joacă Imogen Poots, Kid Cudi, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilbertson, Dakota Johnson și Michael Keaton.
Need For Speed ​​ajunge în cinematografele din jurul lumii, începând cu data de 14 martie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.