BEN KINGSLEY Va Juca Rolul Unui Faraon În Comedia NIGHT AT THE MUSEUM 3

Ben Stiller şi regizorul Shawn Levy vor aduce în cinematografe, al treilea film din franciza de comedie Night At The Museum, iar distribuţia viitorului filmului este completată astăzi de Sir Ben Kingsley.

BEN KINGSLEY Va Juca Rolul Unui Faraon În Comedia NIGHT AT THE MUSEUM 3

Deși se zvoneşte de ceva vreme despre apariţia unui al treilea film, nimeni nu a crezut că regizorul Sawn Levy se va întoarce la această idee şi mai ales că actorul Ben Stiller, va ajunge să facă parte din distribuţia celui de al treilea film.
Totuşi, Night At The Museum 3, va ajunge în cinematografe la finalul acestui an, iar Ben Stiller împreună cu regizorul Shawn Levy, vor încerca să scoată o producţie ce are un scenariu scris de Thomas Lennon și Robert Ben Garant.
Filmul are în distribuţie o pleiadă de actori noi, dar şi nume celebre care se întorc la rolurile din filmele anterioare, nume precum Rebel Wilson, Robin Williams, Owen Wilson, Steve Coogan și evident, Ricky Gervais.

Distribuţia din Night At The Museum 2: Battle Of The Smithsonian

Astăzi aflăm că actorul britanic Ben Kingsley, a semnat un contract ce îl plasează într-un rol important din viitorul film.
Din câte se pare, sir Ben Kingsley va avea un rolul unui faraon egiptean formidabil, ce se află într-o expoziţie din Muzeul Britanic. Atunci când faimosul faraon, va fi reînviat de către o tabletă ce deţine puteri magice, personajul lui Ben Stiller, descoperă că așa-numitul faraon, este de fapt doar un țăran bătrân şi beat.
Regizorul Shawn Levy, este de asemenea angajat să regizeze și viitoarea comedie cu Ben Stiller şi Jonah Hill, producţie ce este intitulată Aloha şi care va ajunge pe marele ecran de crăciun.

Sir Ben Kingsley

Iată ce a avut de spus regizorul despre povestea din Noapte La Muzeu 3:
-„Scenariul e foarte amuzant și nu este doar o poveste la care să spui „Oh, ce vor să mai facă de data asta în muzeu?” E o poveste mult mai comică şi mult mai vastă decât cea din filmele anterioare.”
Comedia Night At The Museum 3 va ajunge în cinematografe pe 25 Decembrie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.