Boxoffice: I, FRANKENSTEIN Are Încasări Slabe Iar Comedia RIDE ALONG Este Încă Filmul Numărul Unu

Boxoffice: I, FRANKENSTEIN Are Încasări Slabe Iar Comedia RIDE ALONG Este Încă Filmul Numărul Unu

Mult trâmbiţata producţie I, Frankenstein, în care Aaron Eckhart se luptă cu demoni ameninţători, a dezamăgit publicul încă din primul weekend de lansare al filmului, având încasări slabe chiar de la primele proiecţii.

Chiar dacă părea că producţia I, Frankenstein, ce se vrea o adaptare modernă de acţiune a clasicei poveşti despre creatura doctorului Frankenstein, va fi un succes garantat, se pare că insuccesul filmului se reflectă în încasările de la box-office, mai ales că a fost singura producție de amploare nou intrată în week-endul trecut, în topul filmelor bune.  Din păcate, I, Frankenstein, nu a reușit să impresioneze publicul, lucru ce s-a reflectat în suma obținută din vânzarea biletelor, suma ce a fost de opt ori mai mică decât bugetul de producție iniţial al filmului. Filmul de acţiune-fantezie regizat de Stuart Beattie cu Aaron Eckhart în rolul principal, a avut în primul weekend, încasări de numai 8 milioane de dolari, fapt ce l-a plasat abia pe locul șase în acest clasament.

Aaron Eckhart şi Yvonne Strahovski în I, Frankenstein

Având un cost de producție de aproximativ 65 de milioane de dolari, I, Frankenstein, ar fi primul eşec ce deschide lista filmelor dezastruoase ale anului ce de abia a început, negăsind audiența necesară pe care creatorii seriei Underworld au crezut că o vor cucerii.
Locul întâi pe lista filmelor de început de an cu încasări foarte bune, este ocupat în continuare de comedia Ride Along, comedie ale cărei încasări au fost în week-end-ul ce a trecut de aproximativ 21,2 milioane, ceea ce a dus totalul la frumoasa sumă 75 de milioane de dolari, iar în ciuda cronicilor nu foarte bune primite de filmul cu Ice Cube şi Kevin Hart, având un buget de producție de 25 de milioane de dolari, filmul Ride Along este considerat un succes, studioul deja anunţând o continuare.

Poster românesc pentru filmul I, Frankenstein

American Hustle, The Wolf of Wall Street și August: Osage County, cele trei dintre filmele de succes cu nominalizări la premiile Oscar de anul acesta, se mențin încă în topul 10 al listei filmelor cu încasări mari din acest an.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.