KEVIN JAMES Revine În Continuarea Comediei PAUL BLART: MALL COP

Actorul Kevin James, va reveni la rolul neîndemânaticului paznic Paul Blart, cel ce se ocupă de securitatea unui Mall, în continuarea comediei din 2009, sequel ce va avea scenariul conceput chiar de actor şi va fi regizat de Andy Flickman.

Kevin James revine în Paul Blart: Mall Cop 2

Deşi comedia cu Kevin James intitulata Paul Blart: Mall Cop, pare să fi fost o producţie ce a trecut neobservată la vremea lansări sale, filmul a făcut bani. Ba chiar o mulţime bani: aproape 200 de milioane dolari la nivel global, față de bugetul de 26 milioane cu care filmul s-a descurcat, iar asta este câştigul filmului înainte de se calcula veniturile auxiliare, adică vânzările de materiale promoţionale, DVD-uri sau ediţii Blu-Ray.
Iar cum actorul Kevin James continuă să fie o implicat în comedii pentru adulți gen Grown Ups, nu ar trebui să fim surprinşi că cei de la Sony vor o continuare pentru filmul Paul Blart: Mall Cop.

Kevin James în Paul Blart: Mall Cop

În cele din urmă, continuarea comediei Paul Blart: Mall Cop este deja în lucru, iar zvonurile spun că regizorul Andy Fickman este în discuţii pentru a prelua conducerea continuării filmului din 2009.
Desigur, Kevin James va reveni la rolul paznicului din Mall, dar în acelaşi timp, va co-scrie scenariul împreună cu amicul său Nick Bakay.
Deşi cei doi au conceput scenariul şi pentru primul film, detalii despre complotul continuării, sunt necunoscute în acest moment.
Totuşi, publicul ce iubeşte comediile lui Kevin James, ar trebui să se bucure, pentru că începerea filmărilor a fost stabilită pentru luna Aprilie, ceea ce înseamnă că Paul Blart: Mall Cop 2, se va alătura programului de lansări deja supraîncărcat cu blockbustere, din 2015.

Poster Paul Blart: Mall Cop

Şi chiar dacă primul film cu Paul Blart a fost un hit destul de bine plasat la box-office, trebuie să ţinem cont că asta a fost acum cinci ani, aşa că va fi interesant de văzut dacă mai există încă o audiență pentru acest gen de comedie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.