Warner Bros Amână Premiera Filmului MAN OF STEEL 2: BATMAN Vs SUPERMAN Pentru 2016

Warner Bros Pictures a anunţat că lansarea sequelului MAN OF STEEL, regizat de Zack Snyder şi intitulat provizoriu SUPERMAN vs. BATMAN, va suferi o amânare notabilă de aproximativ un an.

Superman, Wonder Woman şi Batman

Chiar dacă iniţial filmul trebuia să aibă premieră în 2015, comunicatul de presă lansat ieri de cei de la Warner Bros, spune că premiera filmului Man Of Steel 2, a fost amânată pentru data de 6 Mai 2016, permițând astfel realizatorilor, să îşi îndeplinească pe deplin viziunea, având în vedere caracterul complex al efectelor vizuale al poveștii.
Decizia a fost luată ca urmare a amânării începutului filmărilor stabilite la începutul acestui an, pentru al doilea trimestru al lui 2015.  Studioul a stabilit de asemenea, pentru data de lansare la nivel mondial vacantă, încă un film ne-intitulat, ce aduce pe marele ecran o nouă aventură cu Peter Pan.

Superman şi Batman

Joe Wright va conduce regia filmul live-action despre băiatul care nu vrea să crească, creat de JM Barrie.  Anunțul a fost făcut de către Dan Fellman, președintele distribuție și Veronika Kwan Vandenberg, președinte distribuţiei internaţionale de la Warner Bros Pictures.
Motivul oficial pentru această întârziere este greutatea cu care realizatori filmului se confruntă în realizarea efectelor vizuale, deşi au fost unele zvonuri publice ce spun că Ben Affleck, actorul ce îl va interpreta pe Bruce Wayne (Batman) şi-a rănit piciorul.  Veridicitatea acestor zvonuri, incă nu a fost  menționată oficial, nicăieri.
Este totuşi demn de remarcat faptul că şi producția filmului a fost împinsă înapoi în al doilea trimestru al acestui an.

Superman şi Batman

Mai 2016, va fi o lună destul de plină de adaptări după cărţile de benzi desenate, mai ales că s-a înfipt acolo şi Batman vs Superman, un film fără titlu venit din partea celor de la Marvel și X-Men: Age Of Apocalypse.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.