Mega Clipul Extins Din JACK RYAN: SHADOW RECRUIT Prezintă Jocuri Violente Pentru Spioni

Primul blockbuster de acțiune din 2014, Jack Ryan: Shadow Recruit, sosește sub forma unui reboot al francizei ce se centrează în jurul personajului creat de regretatul autor Tom Clancy, producţie ce aduce astăzi un clip extins plin de acţiune violentă.

Kevin Costner, Chris Pine şi Keira Knightley în Jack Ryan: The Shadow Recruit

The Hunt for Red October, Patriot Games, Clear and Present Danger sau Sum Of All Fears, sunt doar câteva din titlurile cu care Tom Clancy şi-a încântat fanii de-a lungul timpului, iar nouă ecranizare a poveştii lui Jack Ryan, îl aduce pe starul din Star Trek, Chris Pine, în rolul principal dintr-o poveste ce îl implică pe Kenneth Branagh în rolul unui mogul rus, ce încerca să paralizeze SUA, prin mijloace economice.
Dar atunci când Ryan, un analist CIA foarte deştept, îşi dă seama cum arăta jocul financiar ce va îngenunchea țara… ei bine, după cum puteți vedea în clipul de mai jos, lucrurile ajung de la faza intelectuală la aspectul fizic al problemelor, destul de rapid.

Chris Pine în Jack Ryan: The Shadow Recruit

Previzualizarea de ansamblu a noului clip, pare o experiență interesantă, cu acţiune bună, una care aminteşte foarte mult de franciza Bourne, iar în ansamblu, pare a fi cam acelaşi lucru: acțiune cinetică brutală, dar cu un nou protagonist, mai inteligent și mai complex.
Jocul de-a pisica şi şoarecele dintre Jack Ryan și personajele negative, enigmatica legătură a lui Jack cu mentorul său William Harper (Kevin Costner), dar și legătura cu soția lui Cathy (Keira Knightley), toate par desprinse din alte filme de acţiune celebre.
Kenneth Branagh (Thor) regizează filmul, dar şi joacă rolul principalului personaj negativ, iar după colaborarea strălucită a sa cu cei de la Marvel, toată lumea se aşteptă ca regizorul să ofere un blockbuster de acţiune satisfăcător.

Poster oficial Jack Ryan: The Shadow Recruit

Totuşi, data de lansare stabilită în Ianuarie, pare a fi un semn de rău augur – dar cu atât de puține filme promițătoare la început de an – Shadow Recruit este pe poziția bună de a face o figură interesantă la boxoffice.
Jack Ryan: Shadow Recrutarea va fi în cinematografe de pe 17 Ianuarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.