THE LEGEND OF HERCULES: Vezi Patru Clipuri Cu Acţiune Dură Din Arena Gladiatorilor

Povestea epică de origine din filmul THE LEGEND OF HERCULES, prezintă astăzi patru clipuri interesante, în care starul Kellan Lutz, joacă rolul eroului mitic grec Hercule şi demonstrează capabilităţi excelente de luptător.

THE LEGEND OF HERCULES: Vezi Patru Clipuri Cu Acţiune Dură Din Arena Gladiatorilor

Ar putea oare cele două filme ce îl au în prim plan pe legendarul erou Hercules din acest an să facă aceeaşi figură ca cele două producţii identice de anul trecut Olympus Has Fallen vs White House Down?  De fapt filmul ce a avut un buget mai mic, Olympus Has Fallen, s-a dovedit a fi mult mai distractiv decât producţia de mare buget a regizorului Roland Emmerich.
Ţinând cont de asta şi de cele patru clipuri pe care le vom vedea astăzi, The Legend Of Hercules pare o producţie de divertisment destul de rezonabilă. Pe baza a ceea ce am văzut până acum, filmul ar putea probabil, fura tunetul filmului în care Dwayne Johnson joacă acelaşi rol cu Kellan Lutz: Hercules.

Kellan Lutz şi Liam McIntyre (Spartacus) în The Legend Of Hercules

Totuşi, The Legend Of Hercules are un avantaj major: va ajunge în cinematografe mult mai devreme.Eu sunt un mare fan al filmelor şi serialelor istorice de acest gen, iar din experienţă, ştiu clar că există o audiență solidă pentru acest tip de gen de acţiune.
Dau credit celor patru clipuri pe care le vedem astăzi, clipuri care nu arată rău deloc.
Din potrivă, ele arăta chiar bine de tot, ţinând cont că nu sunt editate aşa cum au fost până acum trailerele anterioare pentru The Legend Of Hercules.
Luptele arată bine, chiar minunat aş putea spune, dar, atunci când ajungem la interpretarea lui Kellan Lutz, totul se năruie. E ca şi cum rolul nu i s-ar potrivi starului din Twilight.

Kellan Lutz (Hercules) în arena gladiatorilor din The Legend Of Hercules

În ceea ce priveşte acţiunea filmului, rămân la părerea că filmul este o copie fidelă a serialului Spartacus, (nu că asta ar fi un lucru rău) iar ca să vă convingeţi, aţi putea urmări aleatoriu 60 de secunde din orice episod al serialului, doar ca să puteţi face comparaţie.
Erou grec Hercule, fiul lui Zeus, fiinţa care este pe jumătate zeu jumătate-om, binecuvântat cu o forță extraordinară. Trădat de tatăl său vitreg și exilat, el este vândut ca şi sclav. Toate acestea din cauza unei iubiri interzise. Hercule trebuie să îşi folosească puterile formidabile pentru a-şi croi drum spre împărăția care-i revine lui de drept. Prin intermediul unor bătălii cumplite din arenă gladiatorilor, Hercules pornește într-o odisee legendară de a-l răsturna pe rege și de a restaura pacea în ținutul său.

Poster Oficial The Legend Of Hercules

Alături de Kellan Lutz, filmul The Legend Of Hercules mai aduce în prim plan actori ca, Scott Adkins, Liam McIntyre, Liam Garrigan, Jonathan Schaech, Roxanne McKee, Gaia Weiss și Rade Serbedzija.
The Legend Of Hercules ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe 10 Ianuarie 2014.
✐ Silviu
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.