UNIVERSAL Va Retrage Caracterul Lui PAUL WALKER Din Filmul FAST & FURIOUS 7

Al șaptelea film din franciza Fast & Furious, a fost înconjurat de incertitudine în săptămânile ce au urmat de la trecerea în nefiinţă a starului Paul Walker, dar din câte se pare, cei de la Universal au găsit în sfârşit o soluţie pentru caracterul Brian O’Connor.

Paul Walker în rolul Brian O'Connor din franciza Fast And Furious

Speculațiile au fost destul de agresive cu privire la modul în care Universal va merge mai departe cu următorul film Fast & Furious 7, după moartea unuia din principali actori, având în vedere că filmul era deja în mijlocul producției atunci când actorul a murit.
Studioul a mutat oficial data de lansare a filmului regizat de James Wan, din iulie anul acesta, în aprilie 2015, iar acum se pare că toate părțile implicate în franciza, au stabilit modul în care vor merge mai departe cu povestea filmului: caracterul lui Paul Walker va fi retras în Fast & Furious 7.
Paul Walker a filmat deja o serie de scene pentru Fast & Furious 7, probabil tocmai de asta atât de mulți oameni s-au întrebat dacă Universal va încerca să includă o parte din cadrele actorului deja realizate în film sau dacă caracterul lui Paul Walker va fi cu totul absent din cel de al șaptelea film.

Brian O'Conner şi Dominic Toretto în filmul Fast Five

Scenaristul Chris Morgan a fost adus la bordul francizei pentru a revizui scenariul filmului, iar acum, surse apropiate producătorilor spun că scenariul pentru Fast And Furious 7, nu îl va ucide pe Brian O’Conner (Paul Walker), dar va fi retras într-un mod în care studioul speră că va satisface fanii francizei și va face uz de cadrele deja filmate de actor înainte de a muri.
Scene suplimentare vor fi scrise și filmate cu scopul de a oferi caracterului lui Paul Walker concluzia corectă, în aşa fel încât personajul său să rămână o parte integrantă a poveștii din Fast & Furious 7 şi a filmelor ce vor urma.
Oricât de rău ne-ar părea, se pare că aceasta pare a fi decizia corectă, spre deosebire de dispariţia personajului O’Conner, fapt ce ar fi fost destul de nepotrivit şi de nemulţumitor pentru fani.

Regretatul actor Paul Walker în rolul Brian O'Conner din franciza Fast & Furious

Franciza va continua probabil fără personajul Brian O’Conner, dar sperăm că regizorul James Wan și scenaristul Chris Morgan au venit cu o idee potrivită nu numai pentru caracterul interpretat de actor, ci şi pentru fanii acestuia.
Fast and Furious 7 va fi lansat pe 10 aprilie 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.