ROBOCOP Este Supus Unui Test De Acţiune În Primul Clip Al Filmului Cu JOEL KINNAMAN

În primul clip din viitorul reboot al clasicului film sci-fi RoboCop, poliţistul Alex Murphy dovedeşte utilitatea elegantei armuri, atunci când este supus unui test ce este menit să confirme superioritatea robotului ce este pe jumătate om.

ROBOCOP Este Supus Unui Test De Acţiune În Primul Clip Al Filmului Cu JOEL KINNAMAN

Alex Murphy, ofițerul de poliție rănit critic, ce este transformat în robotul polițist cu inițiativă, este atracţia principală a primului clip pentru filmul Robocop 2014. Secvența de acțiune pe care o veţi urmării, îl plasează pe Joel Kinnaman (Robocop), în mijlocul unui test de reacţie a senzorilor motorii, dar şi un test al vitezei de reacţie cu care armura răspunde posibilelor ameninţări.
După cum veţi observa, noua armură a lui Robocop, este destul de mobilă pentru un robot, mult mai mobilă decât cea din filmul clasic al regizorului Paul Verhoeven din 1987.

Joel Kinnaman şi Jackie Earle Haley în Robocop 2014

Alex Murphy testează armura într-o secvență de antrenament unde trebuie să îşi croiască drum printr-o veritabilă plasă de robo-inamici, creaţi de aceeaşi companie Omnicorp.Iar ca să fim cinstiţi, secvenţă din clip, nu arată chiar aşa de rău, dar probabil că muzica ce răsună peste întreaga scenă, îţi distrage puţin atenția.
Din fericire, ştim că Robocop nu se pierde cu firea, iar omul din interiorul costumului, este un fost poliţist dedicat meseriei sale, un om ce va încerca să menţină legea şi va încerca să protejeze viaţa cu orice preţ.

Joel Kinnaman şi Gary Oldman în Robocop 2014

Varianta din 2014 a lui Robocop, este o poveste mult mai filozofică decât cea originală din 1987, o poveste ce se centrează de data aceasta pe problemă naturii sufletului și pe ceea ce ne defineşte pe noi ca şi oameni.
Inițial stabilit pentru lansare pe 9 August 2013, Robocop s-ar putea să nu arate ca un film scump, iar data de lansare stabilită pentru Februarie 2014, sugerează că producătorii au așteptări destul de modeste. Totuşi, având în vedere că filmul a costat 120 de milioane de dolari, vânzările filmului cât şi succesul său la boxoffice, vor trebui să fie cât de cât robuste.

Robocop Poster

Filmul regizat de Jose Padilha (The Elite Squad), are în distribuţie actori ca Joel Kinnaman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Jay Baruchel, Abbie Cornish, Michael K. Williams şi Jackie Earle Haley.
Îl vom putea admira pe Robocop începând cu data de 7 Februarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.