STAR WARS: EPISODUL VII - Scenariul Filmului Primeşte Schimbări Majore

STAR WARS: EPISODUL VII – Scenariul Filmului Primeşte Schimbări Majore

Star Wars Episodul VII, schimbă povestea din scenariul creat iniţial de Michael Arndt şi aduce în centrul atenţiei continuarea poveştii personajelor îndrăgite din saga originală Star Wars, ce s-a lansat în 1977.

Star Wars: Episode VII, este probabil unul din cele mai anticipate filme făcute vreodată, dar pentru creatorii acestuia și factorii de decizie, este unul dintre proiectele cele mai provocatoare.
Tu te-ai gândit vreodată ce implică aducerea înapoi în inimile fanilor şi în mintea spectatorilor, unul dintre cele mai mari branduri de divertisment din istoria culturii pop?!
Toată lumea ştie deja că, seria Star Wars, nu doar va reveni pe marile ecrane, ci va relua povestea pe care filmul Întoarcerea Lui Jedi (Episodul VI) a lăsat-o în urmă cu peste 30 de ani. Ţinând cont de acest aspect, există un nivel absurd de ridicat al așteptărilor pentru următorul film.  Pentru fani, Episode VII, trebuie să fie cea mai spectaculoasă revenire, nu numai a complotului principal, dar şi a caracterelor mult îndrăgite din franciza originală.
În timp ce J.J. Abrams este ataşat ca şi regizor la bordul viitorului film Star Wars: Episodul VII de aproape un an, știri solide în ceea ce privește filmul în sine, au fost foarte greu de găsit.  Iar cum filmările se presupune că vor începe în această lună, tot felul de zvonuri recente par să plaseze tot mai mulţi actor pe lista distribuţie din Star Wars Episode VII.

Star Wars: Episode VII - A New DawnIeri, mai toate site-urile de specialitate îl plasau pe actorul Jesse Plemons la audiţiile pentru un rol în film.  Astăzi, cei de la THR, spun că actori ca Michael Fassbender, Hugo Weaving sau Adam Driver sunt în tratative pentru roluri majore în Episode VII.  Dar cea mai interesantă dezvăluire, nu vine din partea distribuţiei viitorului film Star Wars, ci este strâns legată de povestea pe care filmul o va conţine, şi mai exact, de scenariul filmului Star Wars: Episode VII.
Scenariul pentru Star Wars: Episodul VII a fost refăcut în mod semnificativ de J.J. Abrams și Lawrence Kasdan, care au preluat această sarcină în toamna anului trecut, de la scenaristul premiat cu Oscar, Michael Arndt.  Motivul oficial dat publicităţii pentru această schimbare, a fost că, echipajul ce concepea povestea pentru Episodul VII, dezvoltă scenariul prea lent şi se confruntă cu un termen limită iminent: decembrie 2015 – data de lansare oficială a filmului.
De fapt, motivul real pentru această schimbare majoră, a fost o diferențele de opinie cu privire la caracterele principale din viitorul film.

Star Wars: Episode VII - Supravieţuirea lui Boba Fett

Michael Arndt, aparent, a simțit că personajele principale ale filmului Star Wars: Episodul VII, ar trebui să fie copii personajelor Luke Skywalker, Han Solo şi Prinţesa Leia, avându-i pe actorii principali din filmele originale, în planul secundar al poveştii.  În schimb, regizorul J.J. Abrams, a avut o părere diferită, el fiind dornic să se concentreze în special pe personajele vechi Luke, Han și Leia, astfel încât publicul să aibă o șansă de a se bucura de personajele îndrăgite din saga originală, chiar şi în acest prim film, dintr-o nouă trilogie.
George Lucas a fost implicat şi el în această dezbaterea, mai ales că Michael Arndt a scris scenariul pentru George Lucas, înainte ca compania Lucasfilm să fi fost cumpărată de cei de la Disney.  Dar cum Lucas este doar consultant şi nu factor de decizie, regizorul J.J. Abrams și producătoarea Kathleen Kennedy, au luat decizia finală.
Iar acum că Michael Arndt a părăsit complet proiectul, personajele principale ale filmului Star Wars: Episodul VII vor fi într-adevăr Luke, Han și Leia, în timp ce urmașii lor vor avea roluri secundare.

Luke Skywalker, Leia Organa şi Han Solo în Star Wars: A New HopePlanul principal al regizorului este de a lungi povestea din Episodul VIII şi Episodul IX cu urmaşii personajelor principale.  Totodată, zvonurile spun că Michael Fassbender s-a întâlnit în decembrie cu J.J. Abrams, pentru un rol în Episode VII, iar starul din serialul Girls, Adam Driver, este în curs de a da un test pentru un rol important.  În plus, Hugo Weaving s-a întâlnit şi el cu Abrams pentru a discuta despre rolul pe care aceasta ar trebui să îl preia: un comandant imperial. În acelaşi timp, producătorii sunt în căutarea unei actrițe de 20 de ani, pentru a juca fie rolul fiicei lui Obi-Wan Kenobi, sau rolul nepoatei acestuia.
Personal, aș vedea să văd o poveste care să se concentreze mai mult pe personajele Luke, Han și Leia, ţinând cont că filmul este condus de J.J Abrams, cel ce este denumit „maestrul reboot-urilor”, regizorul care chiar şi în franciza Star Trek, s-a bazat pe personaje mai vechi pentru a revigora o poveste.Iar dacă regizorul se simte confortabil cu povestea aceasta, probabil produsul final va ieşi bine.  Mai ales că mulţi dintre noi, au crescut influenţaţi de această şagă epică şi chiar mi-ar plăcea să-i văd pe eroii noștri cum se vor lansa într-o ultimă cruciadă galactică, ce ar duce la o tranziție interesantă pentru următoarea generaţie. O ultimă aventură urmată de un mod elegant în care ar fi introduse noile caractere.

Star Wars Episode VII Poster - Luke Skywalker - Fan Made

Iar plasarea lui Hugo Weaving în rolul unui ofițer Imperial, ar fi o treabă al naibii de bună.
Cu siguranță aceste noi informații, dau peste cap unele ştiri din trecut, dar este important să se țină cont de faptul că o mulțime de lucruri se pot schimba până când vor începe filmările, despre care se zvoneşte că vor începe de abia la vară.
Un sigur lucru rămâne deocamdată sigur: Star Wars: Episodul VII este programat să ajungă în cinematografe pe 18 Decembrie 2015.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.