Trailer Nou MALEFICENT: Vezi Cum Ajunge ANGELINA JOLIE Personajul Negativ Dintr-o Poveste Disney

Cei de la Disney Channel au lansat un nou trailer pentru filmul Maleficent ce o are pe Angelina Jolie în rolul personajului negativ, trailer ce subliniază similitudinile filmului cu titlul original Frumoasa Din Pădurea Adormită.

Trailer Nou MALEFICENT: Sau Cum Ajunge ANGELINA JOLIE Personajul Negativ Dintr-o Poveste Disney

După ce Disney a câştigat o sumă considerabilă din universul cinematic Marvel și va face la fel în curând același lucru cu franciza Star Wars, este lesne de înţeles că cei de la Disney au la îndemână multe alte proprietăţi de explorat. Tocmai de aceea, au săpat adânc în seiful lor şi au scos la iveală viitorul film de fantezie Maleficent, ce se vrea un blockbuster.
Maleficent, este povestea nespusă a celui mai iconic antagonist din istoria Disney, personajul negativ ce datează din anul 1959, apărut în clasica poveste Frumoasa Din Pădurea Adormită.
În timp ce primul trailer pentru Maleficent a fost în mare parte ca un preview standard pentru o epopee de fantezie modernă, similară în ton cu Snow White and the Huntsman, un nou clip interesant, abordează materialul dintr-un unghi diferit.

ANGELINA JOLIE personajul negativ din filmul Maleficent

Inițial lansat prin intermediul Canalului Disney, noul clip aduce comparații explicite între filmul Maleficent și filmul animat din care acesta se inspiră: Frumoasa Din Pădurea Adormită.Angelina Jolie joacă în filmul Maleficent, rolul unei tinere frumoase cu inima pură, care se bucură de un trai frumos în pădurea regatului, până când o armată invadează pământul şi ameninţă pacea din regat. Maleficent se ridică drept protectoarea ţinutului, dar atunci cand este înşelată fără milă, inima ei pură începe să împietrească deschizând astfel, calea spre povestea Frumoasa Din Pădurea Adormită. Hotărâtă să se răzbune, ea începe o bătălie cruntă cu succesorul regelui invadator şi ca urmare, pune un blestem asupra fiicei lui nou născute pe nume Aurora. Pe măsură ce fată creşte, Maleficent realizează că fata este cheia păcii din regat, şi chiar a fericirii sale.

Poster Maleficent

Filmul regizorului Robert Stromberg, are cu siguranță o abordare interesantă a unui personaj negativ clasic, dar ramane sa vedem daca publicul va reacționa pozitiv la această noua încercare de ecranizare a povestii Disney.  În film mai joacă, Sharlto Copley, Sam Riley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple, și Lesley Manville.
Maleficent va ajunge în cinematografe pe 30 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.