URZEALA TRONURILOR SEZONUL 4 Prezintă Primul TRAILER Complet: Tu De Partea Cui Ești?

Cei de la HBO se pregătesc din nou să lanseze popularul serial Game Of Thrones, ce vine astăzi cu primul trailer complet pentru Sezonul 4.

Primul Trailer Complet GAME OF THRONES SEZONUL 4

Odată ce seria de cărți de nișă Cântec De Gheață Şi Foc – mult prea iubită de către fanii genului fantasy – scrise de George R.R. Martin, a devenit un serial fenomen de televiziune, producţia celor de la HBO a devenit şi unul din evenimentele cele mai anticipate ale fiecărui an.
Spulberând aproape toate recordurile de audienţă, nu e de mirare că serialul Urzeala Tronurilor a ajuns şi la al patrulea sezon, mai ales că premiera sezonului 3, a fost vizualizată de peste 6,7 milioane de telespectatori.
HBO a lansat aseară primul trailer complet pentru sezonul 4, o primă incursiune în starea lucrurilor din Westeros în urma evenimentelor tumultoase din finalul sezonului 3, mai ales în urma episodului The Red Wedding.

Urzeala Tronurilor Sezonul 4 - Jaime Lannister

Evident, trailerul se concentrează pe conducătorul malefic Joffrey, care în mod tradițional, pretinde victoria asupra dușmanilor săi, pentru a primi din nou credit pentru menținerea în siguranţă a Lannisterilor.  Umilit de experiențele sale din sezonul 3, care includ şi pierderea mâinii drepte, Jaime Lannister îl sfătuiește încă odată pe nepotul său rege, să nu subestimeze nici un adversar, asigurându-l pe Joffrey, că conflictul este departe de a se termina. La urma urmei, având în vedere numărul de morți din ultimele câteva episoade din sezonul 3, o mulţime de personaje vor vrea să vadă capul retezat al regelui Joffrey.
Restul trailerului prezintă starea caracterelor pentru sezonul 4, inclusiv Tyrion Lannister, Jon Snow, Daenerys Targaryen și printre multe altele, subliniază că Westeros, nu este o lume creată doar în alb şi negru, deoarece există lucruri bune și rele de fiecare parte a conflictului.

Urzeala Tronurilor Sezonul 4 - Nunta lui Joffrey

De asemenea, avem parte de primele imagini cu Red Viper, Prinţul Oberyn Nymeros Martell, interpretat de Pedro Pascal, pe care îl vedem vorbind cu Tyrion și duelându-se cu Gregor Clegane, personaj ce a fost redistribuit din nou și va fi jucat de Hafþór Julius Björnsson.
Fanii serialului şi mai ales al cărților, sunt deja conștienți că fiecare sezon al serialului Urzeala Tronurilor, nu este un rezumat simplu al fiecărei cărţii, iar al patrulea sezon, va urmări cu precădere a doua jumătate a cărţii cu numărul trei: Iureșul Săbiilor, împreună cu secțiuni din cea de-a cincea carte, Dansul dragonilor.
În timp ce nu o să vă stric plăcerea de a vedea evenimentele din Sezonul 4 la vremea difuzării lor, am să vă spun totuşi că actorul Kit Harington (Jon Snow), nu a mințit atunci când a declarat că noul sezon va fi chiar mai întunecat decât celelalte și oferă o mulțime de dispariţii sfâşietoare.

Drama de fantezie Urzeala Tronurilor, se va întoarce pentru al patrulea sezon, duminică 6 Aprilie şi probabil, Luni 7 Aprilie la  HBO România.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.