Actorul JAI COURTNEY Va Juca Rolul KYLE REESE În TERMINATOR: GENESIS

Alături de Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke şi Jason Clarke, în viitorul film Terminator 5: Genesis, îl vom vedea şi pe Jai Courtney, tânărul actor australian ce a înhăţat rolul Kyle Reese.

Terminator: Genesis - Jai Courtney va juca rolul Kyle Reese

În timp ce s-ar putea să vă amintiţi de el din serialul Spartacus: Blood and Sand sau din filmul A Good Day To Die Hard, Jai Courtney, este un actor relativ tânăr şi în ascensiune la Hollywood. Cu toate acestea, el a fost ales să facă parte din distribuţia viitorului blockbuster Terminator: Genesis, astfel câştigând rolul lui Kyle Reese, dintr-o listă lungă de tineri actori mai puțin populari.

Jai Courtney în filmul Jack Reacher

Noul film Terminator, a testat o serie de actori pentru rolul cheie Kyle Reese în rebootul regizorului Alan Taylor (Thor: The Dark World), iar după ce am aflat recent că regizorul și cei de la Paramount au redus căutările la doi actori: Jai Courtney (Jack Reacher) și Boyd Holbrook (Host), astăzi aflăm că primul a primit sarcina de a juca rolul lui Kyle Reese, în contrast cu rolul jucat de Emilia Clarke (Game Of Thrones) ca şi Sarah Connor, Jason Clarke ca John Connor și Arnold Schwarzenegger în rolul iconic al unui Terminator.  Detalii despre povestea din Terminator: Genesis, sunt deocamdată ţinute ferm în secret, iar cu excepția faptului că este o producţie planificată să fie prima dintr-o nouă trilogie de filme, nu se ştiu prea multe.

Jai Courtney

Michael Biehn a jucat rolul lui Kyle Reese în filmul original al lui James Cameron, asta însemnând că Jai Courtney are ceva de lucru pentru a egala complexitatea rolului, iar după ce actorul australian a fost probabil cel mai bun lucru din A Good Day To Die Hard, el a fost suficient de intimidant ca personaj negativ şi în filmul din 2012, Jack Reacher, aşa că va fi interesant să vedem ce va aduce el la rolul atât de cunoscut de fanii francizei.
Terminator: Genesis, nu este primul film cu potențial de franciză pentru Courtney, el făcând parte din distribuţia thriller-ului futurist de luna viitoare, Divergent, film ce are deja în lucru continuarea intitulată Insurgent.
Jai Courtney are de asemenea, un rol important în următorul efort regizoral al Angelinei Jolie intitulat Unbroken, film ce va ajunge în cinematografe de Crăciun.

Terminator: Genesis

Potențialul pe care blockbusterul Terminator: Genesis îl are de pe acum, ar putea însemna pentru australianul de 27 de ani, un salt important în cariera sa de actor şi un pas înainte pentru viitoare roluri în filme majore.
Terminator: Genesis va începe filmările în acest an şi este programat pentru lansare în Iulie 2015, cel mai aglomerat an de blockbustere, din istoria modernă a cinematografiei.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.