LUKE BRACEY Este Partenerul Lui GERARD BUTLER În Remake-ul POINT BREAK

Luke Bracey va juca alături de Gerard Butler în remake-ul thriller-ului de acţiune din 1991 Point Break al celor de la Alcon Entertainment, în care au jucat Keanu Reeves şi Patrick Swayze.

LUKE BRACEY Este Partenerul Lui GERARD BUTLER În Remake-ul POINT BREAK

Filmul Point Break regizat de câştigătoarea unui Oscar, Kathryn Bigelow, este unul din remake-urile anunţate încă din 2010, iar din câte se pare, studioul Alcon Entertainment a forţat re-startul filmului cât de mult a fost posibil.  Anunțat de către co-fondatorii companiei Alcon, Andrew Kosove și Broderick Johnson, remake-ul filmului din 1991, a început în sfârşit să se îndrepte spre direcţia dorită, după ce a fost în lucru mai bine de patru ani. Zvonuri despre un remake al celebrului film, au făcut vâlvă pe internet încă din 2009, iar nu cu mult timp în urmă, am aflat că Gerard Butler ar fi primit rolul principal al personajului negativ: Bodhi. Astăzi aflăm că Luke Bracey (GI Joe: Retaliation) va prelua rolul indrăgitului personaj Johnny Utah.

Patrick Swayze şi Keanu Reeves în filmul original din 1991 Point break

Anterior, jucat de Keanu Reeves, Utah este un agent FBI tânăr, ce ajunge să facă o misiune sub acoperire, pentru a se infiltra într-un grup criminal ce are ca hobby sporturile extreme. Gerard Butler, va juca rolul lui Bodhi – jucat anterior de către Patrick Swayze – un atlet expert în sporturile extreme, care îşi caută pacea sufletească şi fericirea absolută prin participarea la concursuri tot mai provocatoare, cum ar fi surful pe valuri înalte de zeci de metri, el fiind în acelaşi timp şi conducătorul grupului de infractori. El îl salvează pe agentul FBI Johnny Utah și îl recrutează în gaşca de criminali internaționali.
Producția şi filmările pentru remake-ul Point Break este programată să înceapă în această vară.

Gerard Butler se pregăteşte pentru rolul său din remake-ul Point Break

Pe actorul Luke Bracey, l-ai putut vedea cel mai recent în G.I. Joe: Retaliation şi va putea fi văzut în viitoarea adaptarea The Best Of Me, cu Michelle Monaghan și James Marsden.
Noul Point Break, va fi refăcut de Ericson Core, regizorul lui Daredevil şi The Fast & The Furious din 2001.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.