Multe Lupte Şi Cascadorii Cu TONY JAA Şi RZA În Primul Trailer Pentru Continuarea THE PROTECTOR 2

Sportivul de arte marţiale Tony Jaa și raperul RZA, devin rivali în primul trailer lansat recent pentru sequelul The Protector 2, trailer plin de lupte fabuloase, cascadorii extreme şi multă acţiune.

Multe Lupte Şi Cascadorii Cu TONY JAA Şi RZA În Primul Trailer Pentru Continuarea THE PROTECTOR 2

Nu vă faceți griji prea multe, primul trailer al continuării The Protector, nu se axează prea mult pe complotul filmului , dar cu siguranţă conţine multe lupte, o tonă de cascadorii şi secvenţe de acţiune la un cu totul alt nivel. Fanii genului nu vor fi dezamăgiți, iar cei care nu sunt încă familiarizaţi cu filmele anterior ale lui Tony Jaa, ar trebui să se pregătească să rămână uimiţi.
Poate ar fi bine să vă reamintesc că Tony Jaa, este unul din sportivii de arte marţiale ce este considerat un fenomen în Muay Thai și face parte acum din distribuţia viitorului film Fast And Furious 7, cu un rol interesant ce promite multe acrobaţii şi lupte crâncene.

Tony Jaa în Ong Bak

În The Protector 2, Boss Suchart este proprietarul unei tabere de elefanţi. Atunci când el este ucis, toate dovezile indică că Kham (Tony Jaa), este cel ce a fost văzut cu victima, înainte de a muri.
Kham este forțat să fugă, pentru că poliția lansează o urmărire spectaculoasă. Între timp, nepoatele gemene ale lui Suchart (Jija Yanin Wismitanan și Teerada Kittisiriprasert), caută răzbunare.
Într-o întorsătură ciudată, Kham este atras într-un turneu subteran de luptă, condusă de LC (RZA), un lord al crimei care e obsedat de colectarea luptătorilor de arte marţiale de top. El ordonă luptătorilor săi să îl captureze pe Kham, pentru o misiune specială.

Poster Oficial The Protector 2 Cu Tony Jaa şi RZA

În The Protector 2, mai joacă Mum Jokmok, Marrese Crump, Jija Yanin Wismitanan, Ratha Pho-ngam, Kazu Patric Tâng, Kalp Hongratanaporn și David Ismalone.
Filmul va fi disponibil pe iTunes din data de 27 Martie și ajunge în cinematografe pe 2 Mai.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.