Primul Trailer Pentru Mega Producţia TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION Cu MARK WAHLBERG

Primul trailer pentru Transformers: Age Of Extinction, oferă fanilor primele imagini cu roboții următoarei generaţii a regizorului Michael Bay și chiar un cadru fantastic cu un Dinobot în acțiune.

Un Dinobot şi Optimus Prime în Transformers Age Of Extinction

Seria de filme Transformers, a avut parte de o mulţime de critici dure din partea comunităţii de fani, de la controversatele flăcări de pe caroseria lui Optimus Prime, până la criticile aduse umorului prea pueril al filmului, dar, cu toate acestea, franciza rămâne una dintre cele mai profitabile trilogii din istoria filmului, având încasări de peste 2.7 miliarde dolari din vânzările de bilete la nivel mondial, asta fără a mai include comercializarea de produse extrem de profitabilă, de la jucării, costume sau chiar haine, profituri ce s-au adunat frumos în buzunarele celor de la Paramount Pictures şi Hasbro, pentru o jumătate de deceniu.
După ce a declarat anterior că el îşi va încheia munca la franciza Transformers, cu cea de-a treia parte subintitulată Dark Of The Moon, regizorul Michael Bay va oferi fanilor, cel puțin încă un film din viitoarea serie Transformers: Age of Extinction.

Jack Reynor, Nicola Peltz, Mark Wahlberg în Transformers Age Of Extinction

Iar, astăzi, datorită evenimentului Super Bowl, putem vedea primul teaser trailer pentru mult controversatul şi aşteptatul film al regizorului. În ciuda dimensiunilor de producție al blockbusterelor regizate de Bay, ştim surprinzător de puţine lucruri despre Age Of Extinction, cu excepția faptului că nici unul dintre personajele umane ale filmelor anterioare nu va reveni în distribuţia din Transformers: Age Of Extinction, iar noul film marca Michael Bay şi Paramount, preia acţiunea de după finalul incendiar din Transformers: Dark Of The Moon, atunci când autoboţii și decepticonii au dispărut de pe fața planetei. Având în vedere că sunt mai puțin de cinci luni până la premiera filmului, acest scurt preview, este singura dovadă oficială că Paramount Pictures pregăteşte o nouă franciză.

Transformers Age Of Extinction - Jack Reynor, Nicola Peltz, Mark Wahlberg şi Optimus Prime

În Transformers: Age Of Extinction, un grup puternic de oameni de afaceri ingenioşi, împreună cu nişte oameni de știință, încearcă să învețe din greşelile trecutului şi împing limitele tehnologiei transformers dincolo de limite posibilului.
Toate astea se întâmplă în timp ce un vechi şi puternic Transformers, ia în colimator Pământul.
Mai presus de zvonurile izolate și neoficiale, știm că studioul a poziționat Transformers: Age Of Extinction ca fiind „un fel de reboot”, ceea ce înseamnă o continuare a poveștii Autobotilor, dar cu trucuri semnificative la design, precum și schimbarea distribuţiei umane, anterior condusă Shia LaBeauf, pentru un lot de actori noi precum Mark Wahlberg, Jack Reynor sau Nicola Peltz.
În plus față de modernizarea cadrelor de bază a francizei, Age Of Extinction este destinat să pornească un cu totul nou set de filme ce ar trebui să extindă semnificativ mitologia Transformers.

Poster Oficial Transformers Age Of Extinction

Va trebui să așteptam un trailer complet pentru a ne face o idee mai bună a poveștii reale, dar se pare că Michael Bay ne vă oferii un film mai bun și mai interesant decât Dark Of the Moon.
Transformers: Age of Extinction ajunge în cinematografe pe 27 Iunie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.