Clip Promo: Serialul HEROES Revine La NBC Cu O MiniSerie Eveniment Intitulată: HEROES REBORN

NBC a comandat 13 episoade pentru un nou serial de sine stătător intitulat HEROES REBORN, iar cu toate că detaliile despre povestea noilor personaje sunt ținute secret, compania a lansat un teaser trailer.

Clip Promo: Serialul HEROES Revine La NBC Cu O MiniSerie EVENIMENT Intitulată: HEROES REBORN

În timpul transmisiunii de la Jocurilor Olimpice de aseară, NBC a anunțat că vor aduce înapoi unul din serialele fenomen sub forma unei miniserii de 13 episoade, ce se va intitula Heroes Reborn. Tim Kring, creatorul serialului original Heroes, va fi producătorul executiv al celor 13 noi episoade ce vor avea o legătură strânsă cu serialul iconic original. Planul celor de la NBC este de a difuza noul serial de sine stătător şi povestea acestuia, prin 2015, iar ţinând cont că toate detaliile despre viitoarele personaje sunt ţinute în secret, Preşedintele Departamentului De Divertisment NBC, Jennifer Salke, a scos la iveală faptul că nu exclude posibilitatea ca unii din membrii distribuției originale să revină în Heroes: Reborn.
Ca cineva care urmărit fiecare episod al serialului, atunci când a fost difuzat inițial, am avut impresia întotdeauna că ultimele două sezoane ale serialului Heroes, au fost o mare oportunitate pierdută.

Promo pentru serialul popular Heroes

Caractere ce ar fi trebuit scoase din serial după câteva episoade, au fost ţinute în continuare, iar universul interesant de la începutul serialului, nu a mai fost explorat în cele din urmă.
Impactul pe care serialul Heroes l-a avut asupra peisajului din televiziune în 2006, i-a determinat pe cei de la NBC să se gândească că ar fi timpul pentru o altă incursiune în lumea celor ce îşi descoperă superputerile, şi sunt sigur că fanii sunt încântaţi că vizionarul creator Tim Kring este încântat să revină în acest spectacol. Ca să fiu sincer, mi-ar plăcea dă văd că cei de la NBC vor reporni conceptul, cu noi personaje și situații limită, în timp ce cred cu tărie că povestea interesantă din Heroes, ar putea cu ușurință să se compare cu alte seriale faimoase.
Totuşi, cred că spectacole ca Heroes, cu un concept atât de intrigant, ar trebui să fie scurte.

Poster Heroes - Peter

În cele din urmă, cu popularitatea crescută la nivel mondial a genului cinematografic cu supereroi, nu este o surpriză ca NBC este dispus să dea încă o şansă serialului Heroes. Sper că de data asta le va ieşi mult mai bine.
Ţie ţi-a plăcut serialul Heroes?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.