SCHWARZENEGGER Este Dur În Noul Trailer Cu Limită De Vârstă Pentru Thrillerul De Acţiune SABOTAGE

Arnold Schwarzenegger, conduce o trupă de elită ce trebuie să se răzbune pe cei ce-i ameninţă colegii, viaţa şi familia, în noul trailer cu limită de vârstă, pentru filmul de acţiune: SABOTAGE.

Arnold Schwarzenegger şi echipa DEA în filmul Sabotage

Open Road Films a lansat un trailer de trei minute cu limită de vârstă, pentru filmul de acţiune al regizorul David Ayer, cel ce a scris scenariul pentru Training Day şi a coordonat mult apreciatul film realist, End Of Watch. Arnold Schwarzenegger deţine rolul principal în filmul ce era cunoscut anterior sub titulatura de Ten, iar povestea producţiei se bazează vag, pe povestea clasică scrisă de Agatha Christie: Ten Little Indians. 

Distribuţie excelentă în filmul de acţiune Sabotage

Starul filmelor de acţiune, conduce o forță de elită DEA, ce are în colimator, cele mai mortale carteluri de droguri din lume.  După ce echipa execută cu succes un raid cu mize mari pentru un cartel, ei cred că munca lor s-a terminat – până când, unul câte unul, cei zece membri încep misterios să fie eliminaţi. Ca şi cum nu eram destul de încântat că David Ayer a regizat un nou film de acţiune, noul trailer cu limită de vârstă, face ca filmul să arate chiar mai bine decât mă aşteptam, iar ca și film de acţiune, cu o distribuţie excelentă, noul trailerul demonstrează că Sabotage, va ajunge la sufletul fanilor filmelor cu multe arme de foc, dar mai ales pentru echipa deosebită condusă de Arnold.

SCHWARZENEGGER  Este Un Dur În Noul Trailer Cu Limită De Vârstă Pentru Thrillerul De Acţiune SABOTAGE

Sabotage este probabil, unul din filmele cele mai sângeroase şi dure pe care Schwarzenegger le-a jucat în ultima vreme, iar după cum arată producţia lui Ayer, va fi o mare surpriză pentru multă lume.  Noul trailer cu limită de vârstă, mult mai sângeros şi mai interesant decât primul promo, va plasa filmul Sabotage, în topul preferinţelor tale, asta dacă îţi plac filmele de acţiune îmbinate cu un dram de realism.

Poster pentru filmul Sabotage

În film mai joacă, de asemenea, Sam Worthington, Olivia Williams, Mireille Enos, Harold Perrineau, Terrence Howard, Joe Manganiello, Max Martini, Josh Holloway, și Kevin Vance.
Sabotage ajunge în cinematografe pe 28 Martie.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.