Trailer Final Pentru Thrillerul Futurist DIVERGENT Cu Shailene Woodley Şi Kate Winslet

Noul trailer pentru Divergent, adaptarea regizată de Neil Burger, ne explică cum o societate futuristă se poate prăbuşi din cauza unor diferenţe sociale, dar şi a unor tineri răzvrătiţi.

Nouă încercare a celor de la Summit de a cuceri publicul tânăr ce încă suferă după franciza Twillight, este noa producţie intitulată Divergent, o adaptare ce se bazează pe romanul cu același nume scris de Veronica Roth.
Acţiunea filmului are loc într-o societate în care oamenii sunt împărţiţi în facțiuni bazate strict pe personalitatea lor, o societate în care Beatrice ‘Tris’ Prior (Shailene Woodley), este o tânără ce nu se încadrează în niciuna din grupările societăţii. Din cauza diferenţelor, ea se confruntă cu nişte consecințe grave, deoarece a fost etichetată cu statutul de „divergentă”.

Trailer Final Pentru Thrillerul Futurist DIVERGENT Shailene Woodley, Miles Teller Si Kate Winslet

 Într-o metropola distopică a viitorului, societatea este împărţită în cinci facţiuni separate, fiecare din ele cultivând o anumită virtute: Candoarea pentru cei foarte sinceri, Abnegaţia pentru cei altruişti, Neînfricarea pentru cei curajoşi, Prietenia pentru cei ce sunt paşnici şi Erudiţia pentru cei foarte inteligenţi.  În fiecare an, într-o zi anume, tinerii în vârstă de şaisprezece ani trebuie să-şi aleagă facţiunea căruia i se vor alătura pentru tot restul vieţii.  Eroina noastră, Beatrice, face o alegere interesantă, o alegere ce va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe ea însăşi.

Divergent

Noul trailer complet, face o treabă minunată în a ne prezenta societatea interesantă în care trăieşte tânăra noastră eroină, dar ne şi tachinează cu aspectele aventuroase și romantice, fapt ce ar trebui să sporească gradul de interesa al publicului pentru această poveste ecranizată. Deşi acest trailer prezintă foarte mult din povestea originală, există şi unele cadre de acțiune împrăștiate de-a lungul clipului. Totuşi, sunt încă buimăcit la gândul că o tânără ce nu se încadrează în nici un tipar al societăţii, poate distruge un întreg „sistem” sau modul în care societatea ține sub control aceşti „outsideri”.
În ciuda unor aspecte ce lasă de dorit, noul trailer – probabil ultimul – m-a făcut dornic să aflu câteva din răspunsurile la întrebările mele.

Divergent Poster - Tris

În Divergent mai joacă Kate Winslet, Zoë Kravitz, Miles Teller, Jai Courtney, Ashley Judd, Tony Goldwyn, Ray Stevenson, Maggie Q, Mekhi Phifer, Ansel Elgort, Christian Madsen, Ben Lloyd – Hughes, Ben Lamb și Amy Newbold.
Filmul ajunge în cinematografele tradiționale și IMAX din 21 Martie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.