Trailer Nou Extins Pentru Sezonul 4 GAME OF THRONES: Valar Morghulis

Răzbunarea pluteşte în aer în ţinutul Westeors şi nimeni nu poate prevedea evenimentele tragice din Sezonul 4 al serialului Game Of Thrones, ce ne încântă cu un nou trailer extins şi plin de acţiune.

Trailer Nou Extins Pentru Sezonul 4 GAME OF THRONES: Valar Morghulis

De curând, am văzut un clip de 15 minute din spatele camerelor de filmat pentru sezonul 4 al serialului Urzeala Tronurilor, de unde am aflat de la actorii şi scenariştii serialului, în ce direcţia o va lua acest nou sezon, dar am şi văzut câteva momente cheie ce vor defini complotul următorului sezon.
Astăzi, cei de la HBO au lansat un nou trailer special, în care vedem noi cadre cu Arya, ce încă e copleşită de gândul răzbunării, înşirând cu voce tare numele duşmanilor pe care vrea să-i omoare, dar aflăm şi pentru ce sunt făcute reginele, de la Daenerys.

Arya

Pe măsură ce ne apropiem de premieră serialului, cei de la HBO vor să ne copleşească cu cantitatea de material promoţional și judecând după aspectul noului trailer plin de acțiune, serialul nu prezintă semne de oboseală.
Am putea spune cu mâna pe inimă că vom avea parte de zece episoade intense, care vor trece probabil, mult prea repede.
Sunt incredibil de entuziasmat de apariţia sezonului 4, sezon ce ar trebui să aducă cu sine nişte evenimente ce ne vor lăsa muţi de uimire, iar aşteptările fanilor pentru acest capitol al poveştii din Cântec De Gheață Şi Foc, nu cred ca au fost vreodată mai mari.

Poster Sezonul 4 Urzeala Tronurilor

Drama de fantezie Urzeala Tronurilor, se va întoarce pentru al patrulea sezon, Luni 7 Aprilie la  HBO România.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.