Trailer RIO 2: Surpriza Din Jungla Amazoniană

În noul trailer pentru animaţia Rio 2, gaşca papagalilor albaştri pe cale de dispariţie, în frunte cu Blu, Jewel și copii lor, ajung în jungla amazoniană, acolo unde au parte de o surpriză mare.

Gaşca animalelor trăznite din Rio 2

La fel cum am mai precizat, animatia celod de la Blue Skies, areun ton optimist, contine multă muzică bună și are culori vibrante, iar noul trailer pentru animaţia Rio 2, arată senzaţional de bine.  Filmul Rio din 2011, a pornit de la premisa că papagalul macaw Blu (Jesse Eisenberg) și Jewel (Anne Hathaway) au rămas singuri papagali albaştri macaw din întreaga lume.  Singurul motiv pentru care papagalul Blu şi-a părăsit confortabila casă din Minnesota, a fost să se întâlnească și să se împerecheze cu Jewel, că nu cumva specia lor să dispară cu totul.

Rafael, Blu şi Jewel în Rio 2

Dar poate că Tulio (Rodrigo Santoro) nu este un ornitolog chiar atât de bun precum credeam noi, pentru că în Rio 2, se pare că mai gasim și alți papagali macaw, papagali ce trăiesc bine şi în jungla amazoniană. O întreagă turmă de papagali de fapt.
Și din păcate pentru Blu, mulțimea de papagali îl include şi pe tatăl lui Jewel, Eduardo (Andy Garcia) și pe frumosul fost iubit al ei, Roberto (Bruno Mars).
Păsările din junglă, sunt super drăguțe, foarte simpatice şi pline de culori, dar cel mai interesant aspect în acest trailer, ar putea fi tonul minunat al veseliei, îmbinat cu muzica minunată.
Sergio Mendes, cel ce a câştigat un Oscar pentru cel mai bun cântec original din primul film Rio, cu melodia „Real In Rio”, revine pentru a produce coloana sonoră a filmului.

Poster oficial Rio 2 - Blu şi Jewel

În plus față de Anne Hathaway, Jesse Eisenberg și Rodrigo Santoro, vom mai auzi vocile lui Leslie Mann, George Lopez, Jamie Foxx, Will.I.am, Tracy Morgan și Jemaine Clement.
Kristin Chenoweth, Andy Garcia, Janelle Monae și Rita Moreno se află de asemenea, printre noii actori ce şi-au împrumutat vocea simpaticelor personaje din animaţie.
Rio 2 ajunge în cinematografe pe 11 aprilie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.