Trailer STAR WARS: THE CLONE WARS, Serialul Revine Cu Un Ultim Sezon: THE LOST MISSIONS

Lucasfilm îşi surprinde fanii cu un trailer nou ce anunţă relansarea poveştilor neterminate ale serialul Star Wars: The Clone Wars, într-un ultim sezon complet ce se intitulează: The Lost Missions.

STAR WARS: THE CLONE WARS Se Relansează Cu Un Ultim Sezon Intitulat THE LOST MISSIONS

În caz că ai fost dezamăgit de decizia celor de la Lucasfilm de a pune capăt serialului Star Wars: The Clone Wars după sezonul 5, fără a vedea episoadele la care se începuse lucrul înainte ca Disney preia franciza, fără îndoială vei fi fericit să afli că ultimul sezon al serialului, cunoscut sub numele de The Lost Missions, va fi difuzat – așa cum a fost anunţat anterior – prin intermediul furnizorului american de streaming media pe internet, Netflix.

STAR WARS THE CLONE WARS: THE LOST MISSIONS

În încercarea de a încheia povestea care se întinde între Războiul Clonelor și Revenge Of The Sith, noul sezon special al serialului animat, va aduce fanilor, unele din cele mai profunde mistere ale conflictului dintre bine și rau şi va trece în prim plan conflictul intens dintre Clonele ce vor deveni victime ale Ordinului 66 dat de împărat şi viitoarea rebeliune a forţelor republicii.
Viitorul sezon, aduce şi multe dezvăluiri interesante, dezvăluiri ce trebuiau cumva să facă parte din următoarele sezoane ale serialului The Clone Wars, dar care vor fi compresate într-un singur sezon: The Lost Missions.

STAR WARS THE CLONE WARS: THE LOST MISSIONS 2014

O clonă descoperă un secret șocant, cea mai apropiată relație a lui Anakin Skywalker este testată până la limite, iar ceea ce Maestrul Yoda descoperă în timp ce investighează dispariția unui Jedi, ar putea schimba pentru totdeauna echilibrul de putere din galaxie.
În afară de asta, Maestrul Jedi Plo Koon descoperă sabia lui Sifo-Dyas și un indiciu despre crearea armatei de clone, Contele Dooku pare a proteja secretul Ordinului 66, Anakin Skywalker o salvează din nou pe Padmé şi Mace Windu se luptă cu mai mulţi dușmani ai Ordinului Jedi.
Acestea sunt doar câteva din surprizele interesante pe care cei de la Lucasfilm le-au păstrat pentru acest sezon surpriză al serialului Star Wars The Clone Wars: The Lost Missions.

Poster STAR WARS: The Clone Wars

Iar ca să ne încânte şi mai mult, producătorii au lansat un trailer foarte explicativ, un trailer ce ne tachinează cu multe din surprizele pe care acest sezon special le va dezvălui din data de 7 Martie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.