ARNOLD SCHWARZENEGGER În Noul Trailer Cu Limită De Vârstă Pentru Filmul De Acţiune SABOTAGE

Terrence Howard, Joe Manganiello, Sam Worthington şi Arnold Schwarzenegger, încearcă să doboare un cartel de droguri, dar ceva dramatic se întâmplă în noul trailer cu limită de vârstă pentru filmul de acţiune: SABOTAGE.

ARNOLD SCHWARZENEGGER În Noul Trailer Cu Limit De Vârstă Pentru Filmul De Acţiune SABOTAGE

Cel mai recent film al regizorului David Ayer, a demonstrat din trailerele anterioare, că nu duce lipsă de violență, având parte de cadre sângeroase predominante în filmul de acțiune evaluat-R, dar acest nou trailer cu limită de vârstă, ne arătă într-un mod surprinzător, adevăratul motiv pentru care publicul ar trebui să investească ceva timp în personajele producţiei. Aceste noi cadre, merg dincolo de acțiunea violentă și misterul convingător al filmului, arătându-ne că de fapt esența producţiei lui Ayer, este drama prin care trece personajul lui Arnold Schwarzenegger.

ARNOLD SCHWARZENEGGER În Filmul De Acţiune SABOTAGE

Deși conduce un grup de luptători de elită DEA, în încearcarea sa de a lupta împotriva unui cartel de droguri nemilos, pericolul îl presează din ambele părţii, mai ales atunci când infractorii îi răpeasc familia și partenerii săi încep să dispară unul câte unul.  Sabotage este probabil, unul din filmele cele mai sângeroase în care Schwarzenegger  a jucat în ultima vreme, iar după cum arată producţia regizorului David Ayer, va fi o mare surpriză pentru multă lume. Filmul Sabotage, era cunoscut anterior sub titulatura de Ten, iar povestea producţiei se bazează vag, pe povestea clasică scrisă de Agatha Christie: Ten Little Indians.

Poster pentru filmul De Acţiune SABOTAGE

În film mai joacă, de asemenea, Sam Worthington, Olivia Williams, Mireille Enos, Harold Perrineau, Terrence Howard, Joe Manganiello, Max Martini, Josh Holloway, și Kevin Vance.
Sabotage ajunge în cinematografe pe 28 Martie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.