TERMINATOR 5 : GENESIS Va Fi Plin De Acţiune Şi Efecte Speciale Spune ARNOLD SCHWARZENEGGER

Arnold Schwarzenegger este gata să revină la rolul iconic din franciza Terminator în viitorul reboot Terminator: Genesis, iar într-o declaraţie recentă, actorul spune că este în formă fizică excelentă şi compară acţiunea din viitorul film, cu cea din Terminator 2.

 TERMINATOR 5 : GENESIS Va Fi Plin De Acţiune Şi Efecte Speciale Spune ARNOLD SCHWARZENEGGER

Într-un tur de presă pentru noul său film, Sabotage, Arnold a confirmat încă odată apariţia sa în Terminator: Genesis, iar în interviul pe care actorul la acordat celor de la Collider, spune că viitorul reboot va fi plin de acţiune şi efecte speciale:
-„Va avea exact același ton cu Terminator 2”, spune Arnold.
-„Modul în care scenariul este realizat şi felul în care sunt scrise dialogurile, mă duce cu gândul la conceptul din Terminator 2. Filmul va fi grandios. Există multă acțiune hardcore și are efecte vizuale foarte tari, dar totuşi nu exagerează. Nu va fi precum Thor, chiar dacă are același regizor. Va avea efecte speciale bune, suficiente pentru a spune, „Wow, cum au făcut asta ?”.

Arnold Schwarzenegger în rolul unui Terminator

Între timp , Arnie pare destul de încântat de șansa de a reveni la cel mai iconic rol al său, comparând caracterul său cu Batman sau James Bond:
-„Eu cred că este destul de sălbatic să revii la o franciză care a fost populară atât de mult timp. E fantastic ca după 30 de ani, să pot reveni la singurul personaj ce a rămas la fel de-a lungul timpului. Pare ceva nemaipomenit, ceva unic în istoria filmului. Lucrurile se schimbă mereu în toate francizele, este la fel şi cu personaje faimoase ca James Bond sau Batman, dar un Terminator, rămâne la fel. Chestia asta este pentru mine, o situație extraordinară și o mare oportunitate. Desigur, am fost onorat când mi s-a cerut să mă întorc să joc acest personaj din nou.”
De asemenea actorul a mai declarat că este în formă fizică excelentă, iar faptul că la vârsta sa este încă pe coperta revistelor despre culturism, îl face să aibă încredere în sine.

Exoscheletul unui T-800

Arnold promite că va fi în stare să mânuiască o sabie timp de 10 ore pe zi, va face călărie și va putea face faţă fără probleme viitorului său film: THE LEGEND OF CONAN.
Pe Arnold îl vom putea vedea în Sabotage, filmul de acţiune unde actorul joacă rolul conducătorului unui grup de agenţi operativi DEA pe nume John „Breacher” Wharton, a cărui echipă ia cu asalt unul din cele mai periculoase carteluri de droguri din lume.
Detalii despre povestea din Terminator: Genesis, sunt deocamdată ţinute ferm în secret, iar cu excepția faptului că este o producţie planificată să fie prima dintr-o nouă trilogie de filme, nu se ştiu prea multe.

Terminator 5: Genesis poster - fan made

Terminator: Genesis va începe filmările la sfârşitul lunii aprilie în New Orleans şi este programat pentru lansare pe data de 26 Iunie 2015, cel mai aglomerat an de blockbustere, din istoria modernă a cinematografiei.
Regizat de Alan Taylor, Terminator Genesis, mai are în distribuţie actori ca Emilia Clarke, Jason Clarke și Jai Courtney.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.