JOHNNY DEPP Devine Malefic În Noul Clip Pentru Filmul Sci-Fi TRANSCENDENCE

După un atentat asupra vieţii lui, omul de ştiinţă interpretat de Johnny Depp, îşi încarcă creierul într-un supercomputer capabil de sensibilitate și inteligență, doar pentru a deveni un personaj negativ hibrid, în noul clip explicativ pentru filmul sci-fi Transcendence.

JOHNNY DEPP Devine Malefic În Noul Clip Pentru Filmul Sci-Fi TRANSCENDENCE

Filmul Transcendence, marchează debutul regizoral al directorului de imagine al filmului Inception, Wally Pfister, un colaborator frecvent al lui Christopher Nolan, iar noul featurette se concentrează mai mult pe atmosfera ce înconjoară misterul filmului, făcând aluzie mai mult la transformarea radicală pe care o suferă personajul interpretat de Johnny Depp, din carne și oase, în pixeli și terabiţi. Un clip ce încearcă să ne explice ce înseamnă titlul filmului, de ce devine Johnny Depp un personaj negativ şi cât de periculos este acest lucru pentru întreaga omenire.

Rebecca Hall şi Johnny Depp în filmul sci-fi Transcendence

Există un motiv bine întemeiat pentru care Transcendence, este unul dintre filmele cele mai aşteptate ale anului. Luna viitoare, vom ști sigur, dacă filmul lui Wally Pfister a meritat așteptarea, sau nu.
Dar având în vedere noul clip ce îl vom vedea astăzi, aş putea spune cu mâna pe suflet că distribuţia filmului, dar şi realizatorii acestuia, sunt foarte încântaţi de varianta finală a filmului.
Explicaţiile pe care le dau în interviuri regizorul Wally Pfister, scenaristul filmului Jack Paglen, actorii Johnny Depp, Morgan Freeman, Kate Mara, Rebecca Hall şi producătorii filmului, încearcă să lămurească conceptul de transcendenţa din filmul lor, iar în timp ce pentru unii este destul de greu de înţeles cum ar putea un om să devină un super computer, regizorul ne avertizează că dacă un asemenea lucru ar deveni realitate, ar putea deveni un pericol major pentru omenire.

Rebecca Hall în filmul sci-fi Transcendence

Pe lângă aceste explicaţii interesante, toată lumea implicată în producţia filmului, pare să aibă aceeaşi frică: tehnologia prezentată în filmul lor sci-fi, ar putea deveni cândva, realitate.
Complotul producţiei sci-fi, se învârte în jurul unui grup de oameni de ştiinţă care încearcă să construiască primul supercomputer conştient de sine, iar când cercetătorul Dr. Will Caster (Johnny Depp) devine ţinta unor extremiști antiteologie şi este împuşcat, el ajunge în mod neașteptat, un participant la propria sa transcendență tehnologică.

Poster Transcendence Movie 2014 - Johnny Depp

În film mai joacă Morgan Freeman, Paul Bettany, Rebecca Hall, Kate Mara, Cillian Murphy şi Clifton Collins Jr.
Transcendence
ajunge în cinematografe pe 17 Aprilie 2014.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. mama mia, are 71 de ani? dumnezeule, da arata bine la varsta lui. totusi inca doua filme indiana jones? sa fim seriosi, pana ajung filmele sa intre in productie, el o sa fie de 90 de ani :))))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.