Hawkeye,Scarlet Witch Şi Quicksilver În Noile Imagini De La Filmările THE AVENGERS 2: AGE OF ULTRON

Avem o galerie mare cu multe imagini şi chiar un video, cu personajele Hawkeye, Scarlet Witch şi Quicksilver, în acţiunea de pe platourile de filmare pentru megaproducţia The Avengers 2: Age Of Ultron.

Aaron Taylor Johnson, Elizabeth Olsen şi Jeremy Renner la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron

Au apărut online, mai multe fotografii de prim-plan cu unele personaje din Age Of Ultron, personaje ce sunt interpretate de James Spader, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson și Jeremy Renner. Megaproducţia, The Avengers 2: Age Of Ultron, regizată de Joss Whedon, se filmează momentan în aer liber, în Aosta, Italia, iar câteva clipuri video neoficiale și imagini de pe platourile de filmare, s-au scurs online. Noile imagini, ne arată o scenă de acţiune în care personajele Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) și Hawkeye (Jeremy Renner) protejează oamenii ce fug cuprinşi de teroare, imagini ce includ multe explozii, dar și apariția lui Ultron.

Aaron Taylor Johnson la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Elizabeth Olse la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Elizabeth Olsen şi Jeremy Renner la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
James Spader la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Armura lui Ultron
Echipa de filmare ascunde armura lui Ultron (James Spader)
Joss Whedon şi Aaron Taylor Johnson la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Explozii  la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Explozii  la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Aaron Taylor Johnson la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Aaron Taylor Johnson la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Aaron Taylor Johnson la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Elizabeth Olsen la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Elizabeth Olsen la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Elizabeth Olsen la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron
Jeremy Renner şi Elizabeth Olsen la filmările The Avengers 2: Age Of Ultron

Ultron este personajul negativ al filmului şi este interpretat de James Spader. Nu suntem siguri că imaginile îl prezintă chiar pe actor, deoarece puteți vedea într-una din fotografii, echipa încearcă să îl acopere cu o mantie neagră, cu scopul de a-l ascunde de paparazzi, până când imaginile cu Ultron, vor fi gata pentru a fi dezvăluite.
Evident că în acel costum ar putea fi şi o dublură a actorului. Totuşi, sunt puţin surprins să văd că există un Ultron practic pe platourile de filmare, mai ales că toată lumea a presupus că caracterul va fi realizat în întregime cu efecte speciale şi motion capture.
Producătorii megaproducţiei The Avengers 2: Age Of Ultron, au confirmat faptul că Brian Tyler, va compune coloana sonoră a filmului. El a mai lucrat anterior cu cei de la Marvel, pentru filme ca Iron Man 3 sau Thor: The Dark World.
Aceste fotografii neoficiale, ar putea exercita presiuni asupra celor de la Marvel, pentru a elibera imagini oficiale cât mai curând, mai ales în cazul personajului negativ Ultron, care probabil va avea totuşi ceva porţiuni CGI în design-ul armurii sale.
The Avengers: Age of Ultron are o distribuţie ce conţine actori ca Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Cobie Smulders, Jeremy Renner, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Samuel L. Jackson şi James Spader.
The Avengers 2: Age Of ultron este programat pentru lansare pe 1 May 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.