HARRISON FORD Va Juca Şi În Următoarele Două Filme INDIANA JONES

Harrison Ford, a ţinut morţiş să apară în următoarele filme din franciza Indiana Jones, iar pentru a fi sigur că va reveni în Indiana Jones 5, el a condiţionat revenirea sa în viitorul film Star Wars: Episode VII.

Actorul HARRISON FORD Va Juca Şi În Următoarele Două Filme INDIANA JONES

La vârsta de 71 de ani, actorul Harrison Ford este încă într-o formă uimitoare. Iar ca să ne asigure că nu se va lăsa de actorie în curând, el urmează să apară în câteva proiecte interesante în următorii ani, printre care și filmul fenomen Star Wars: Episode VII.  După ce l-am văzut la finalul anului trecut în filmul sci-fi Ender’s Game şi în comedia Anchorman 2: The Legend Continues, actorul va apărea în mult aşteptata continuare The Expendables 3, producţie ce va avea premieră în această vară.

Pălăria iconică a lui Indiana Jones

Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns pentru vârsta lui, o sursă apropiată producției Star Wars, a oferit noi informații despre implicarea lui Harrison Ford în viitorul proiect Indiana Jones, iar unul din zvonurile ce au făcut vâlvă recent, este și acela că actorul a negociat introducerea unor clauze noi în contractul lui cu cei de la Disney, clauze ce îl plasează pe actor, în cel puţin două dintre continuările viitoare ale francizei Indiana Jones. Cel mai interesant aspect al acestor zvonuri, spune că însuşi actorul a condiţionat apariţia sa în Star Wars: Episode VII, doar dacă va putea apărea şi în următoarele două filme Indiana Jones.

Harrison Ford în Indiana Jones And The Crystal Skull

Filmările pentru Star Wars: Episodul VII, sunt programate să înceapă în această primăvară la Pinewood Studios în Londra, iar lansarea filmului mult aşteptat, este programată pentru luna Decembrie 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.