Vezi Noul Trailer Uimitor Pentru JUPITER ASCENDING, Fantasticul Proiect Sci-Fi Al Fraţilor Wachowski

Dacă primul trailer al super producţiei scifi Jupiter Ascending creată de fraţii Wachowski (Matrix), nu te-a impresionat, cu siguranţă complexitatea acţiunii din noul trailer, te va lăsa cu gura căscată.

Vezi Noul Trailer Uimitor Pentru JUPITER ASCENDING, Fantasticul Proiect Sci-Fi Al Fraţilor Wachowski

Proiectul creatorilor trilogiei Matrix, a început să prindă viaţă încă de aproximativ acum patru ani, iar ca să confirme că nu au stat degeaba, fraţii Wachowski ne-au uimit cu imaginile fantastice şi cadrele uimitoare din filmul scifi Jupiter Ascending.  Fiind unul din proiectele ce le-am urmărit cu interes, am mai scris despre el chiar şi acum trei ani, când încă filmul se numea Jupiter Ascendent şi nu Ascending, cum este acum titlul oficial. Dar, de atunci până acum, a trecut multă vreme şi producţia sci-fi cu care cei doi fraţii încearcă să ne uimească, se apropie vertiginos de premieră.
Un lucru este foarte clar din acest trailer nou: coloana sonoră a filmului Jupiter Ascending este epică. Fraţii Wachowski par să se fi dezlănţuit cu totul în acest sci-fi epic, iar rezultatul este crearea unui proiect super ambițios, o lume masivă plină de culoare, tehnologie ultra avansată şi o orânduire socială ce pare să conducă întreg universul.  Un lucru mai iese în evidenţă în acest trailer nou: actorul Eddie Redmayne, este aproape ca un personaj shakespearian în rolul personajului negativ al filmului.

Mila Kunis va conduce întreg universul în filmul sci-fi Jupiter Ascending

Iar ţinând cont că acesta este doar al doilea material video al filmului, trebuie să recunosc că nu am mai fost de mult timp atât de impresionat de un trailer. Faptul că Jupiter Ascending are locaţii ce se extind într-un univers masiv, locaţii total diferite una faţă de cealaltă, este unul din punctele forte ale producţiei. Explorarea unor valori culturale ce nu seamănă deloc cu ale omenirii, ar trebui să aducă filmului un grad intens de curiozitate şi fascinaţie, mai ales pentru publicul consumator de filme science-fiction. Nimic nu pare reținut în filmul sci-fi al celor doi regizori, până şi principalul personaj interpretat de Channing Tatum, este un hibrid uman îmbunătăţit genetic, un vânător talentat ce trebuie să găsească pe pământ femeia ce deține cheia întregului univers. Deşi subiectul filmului pare dificil de pătruns la prima vedere, regizorii Lana şi Andy Wachowski, au demarat producţia filmului Jupiter Ascending, având în minte realizarea unui film SF cu veleităţi epopeice, un prim film ce ar trebui să facă parte dintr-o viitoare trilogie şi cine ştie, poate chiar o franciză extinsă.

Channing Tatum este Caine în filmul sci-fi Jupiter Ascending

Având în centrul complotului o eroină mai puţin obişnuită, Jupiter Jones (Mila Kunis), este o rusoaică proaspăt imigrată în Statele Unite ce duce o existenţă modestă spălând toalete, dar care fără să ştie, are o combinaţie genetică identică cu Regina Universului.
Fiinţele foarte evoluate din Jupiter Ascending, au toate ADN îmbunătăţit, lucru ce le oferă caracteristici genetice unice fiecăruia în parte. Astfel, un fost militar pe nume Caine, ce a devenit un hibrid uman îmbunătăţit menit să devină un feroce vânător de recompense, este trimis să o urmărească pe femeia de serviciu considerată următoare moştenitoare a universului. Insă neprevăzutul, îi face pe cei doi să se îndrăgostească, tocmai atunci când Jupiter începe să înţeleagă soarta ce o aşteaptă şi află că semnătura ei genetică, o marchează ca următoarea în linie pentru o moștenire extraordinară ce ar putea modifica echilibrul întregului univers.


Channing Tatum - Jupiter Ascending

Mila Kunis - Jupiter Ascending

În film mai joacă, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, James D’Arcy, Tim Pigott-Smith, și Doona Bae.
Jupiter Ascending este programat pentru lansare pe 25 Iulie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.