Câștigătoarea Unui Oscar, Actriţa LUPITA NYONG’O Ar Putea Juca În STAR WARS: EPISODE VII

Câștigătoarea Oscarului de anul acesta pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, Lupita Nyong’o, a avut câteva întâlniri neaşteptate cu regizorul JJ Abrams pentru un rol încă nespecificat, în super producţia Star Wars Episode VII.

Câștigătoarea Unui Oscar, Actriţa LUPITA NYONG'O Ar Putea Juca În STAR WARS: EPISODE VI

Lupita Nyong’o (12 Years A Slave), s-a întâlnit deja de câteva ori cu regizorul Abrams și este foarte aproape de a semna un contract pentru un rol cheie în filmul Star Wars Episode 7.  Se zvoneşte că starul din 12 Years A Slave, este extrem de aproape de a juca un rol ce nu are nici o legătură cu trilogia originală, un personaj ce ar putea fi un Sith sau chiar un descendent al lui Obi-Wan Kenobi. Doar cu câteva zile în urmă, mass-media online, a vuit la ştirea că o selecție de actori tineri se luptă pentru unul din rolurile râvnit din filmul Star Wars: Episodul VII.

Lupita Nyong'o

Un nou raport, mai recent, spune că Lupita Nyong’o, a fost adăugată pe lista posibililor membrii ai distribuției, asta după ce se pare că actriţa a avut câteva întâlniri cu Abrams, dar şi cu echipa creativă a filmului, pentru o probă.  Evident, detaliile cu privire la acest rol special pe care actriţa îl va interpreta, sunt în acest moment neştiute, dar o posibilitate este – conform relatărilor – că ea va interpreta rolul unei descendente directe a lui Obi-Wan Kenobi.  Știrile despre întâlnirea actriţei Nyong’o cu regizorul J.J. Abrams, pentru un rol în Star Wars: Episodul VII, vin din partea celor de la Latino-Review, cu o susţinere destul de puternică din partea site-ului Heat Vision şi Hollywood Reporter.

Lupita Nyong'o

Începând de anul trecut, am auzit zeci de zvonuri despre tineri actori talentaţi, ce au avut sau nu întâlniri cu regizorul J.J. Abrams.  Extrem de anticipatul film Star Wars Episode VII, va fi incontestabil, unul din cele mai bune realizări cinematografice din ultimul deceniu, iar ţinând cont că încă nu există o ştire oficială despre filmul ce va continua uimitoarea sagă, rămâne doar să sperăm că în curând, vom primi şi un comunicat de presă oficial, ce să lămurească toate zvonurile.
Dar, ţinând cont de zvonuri, ştim că o adolescentă este dorită în distribuţia filmului, fiind unul dintre cele două roluri pe care Abrams încă le caută prin intermediul unor audiţii deschise.  Deocamdată, nici o actriță majoră nu a fost în zvonuri pentru un rol în Star Wars Episode VII.

Star Wars Episode VII Poster - Fan Made

Iar dacă Lupita Nyong’o este una dintre primele actriţe ce va primi un rol, câştigarea unui Oscar, va fi un eveniment neînsemnat pe lângă cotitura pe care cariera actriţei o va lua după Star Wars Episode VII.  Dacă Lupita Nyong’o va fi confirmată, în vreun fel sau altul în următorul film Star Wars, veţi afla cu siguranţă de la noi.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.