Nouă Clipuri Vibrante Pentru RIO 2, Te Invită Să Cânţi Şi Să Dansezi Împreună Cu Simpaticele Personaje

Avem pentru voi, o adevărată petrecere online cu cele nouă clipuri senzaţionale din continuarea Rio 2, pline de culoare şi muzică bună, dar mai ales de personaje simpatice ce te îndeamnă să cânţi alături de ele.

 Nouă Clipuri Vibrante Pentru RIO 2, Te Invită Să Cânţi Şi Să Dansezi Împreună Cu Simpaticele Personaje

În timp ce iarna care tocmai a trecut, ne-a lăsat pe mulți dintre noi cu impresia că nu se va mai termina, noile trailere şi clipuri pentru producţia celor de la 20th Century Fox şi Blue Sky Studios, Rio 2, transformă atmosfera interioară şi cea exterioară într-o adevărată fiesta plină de căldură. În timpul premierei filmului Rio 2 din Miami, fanii s-au adunat pentru a realiza un nou recordul mondial: cea mai mare Samba din lume. Iar în cinstea acestei realizări, studioul te invită la o adevărată petrecere online, cu câteva clipuri şi trailere ce îţi vor ridica moralul şi te vor bine dispune cu melodiile fantastice ale coloanei sonore pentru Rio 2.

Blu şi Jewel într-o postură romantică

Filmul Rio, din 2011, a pornit de la premisa că papagalul macaw Blu (Jesse Eisenberg) și Jewel (Anne Hathaway) au rămas singuri papagali albaştri macaw din întreaga lume. Singurul motiv pentru care papagalul Blu şi-a părăsit confortabila casă din Minnesota, a fost să se întâlnească și să se împerecheze cu Jewel, că nu cumva specia lor să dispară cu totul. Dar poate că Tulio (Rodrigo Santoro) nu este un ornitolog chiar atât de bun precum credeam noi, pentru că în Rio 2, se pare că mai gasim și alți papagali macaw, papagali ce trăiesc bine şi în jungla amazoniană. O întreagă turmă de papagali de fapt.

Caracterele simpatice din animaţia Rio 2

Și din păcate pentru Blu, mulțimea de papagali îl include şi pe tatăl lui Jewel, Eduardo (Andy Garcia) și pe frumosul fost iubit al ei, Roberto (Bruno Mars).
Sergio Mendes, cel ce a câştigat un Oscar pentru cel mai bun cântec original din primul film Rio, cu melodia „Real In Rio”, revine pentru a produce coloana sonoră a filmului.  Iar pentru animaţia Rio 2, coloana sonoră pare a fi mult mai mult decât ne aşteptam. Unele piese deja ne-au rămas imprimate pe creier, chiar dacă filmul încă nu s-a lansat în cinematografe.
Regizat de Carlos Saldanha, Rio 2, in plus față de Anne Hathaway, Jesse Eisenberg și Rodrigo Santoro, vom mai auzi vocile lui Leslie Mann, George Lopez, Jamie Foxx, Will.I.am, Tracy Morgan și Jemaine Clement.

Poster oficial pentru animaţia Rio 2

Kristin Chenoweth, Andy Garcia, Janelle Monae și Rita Moreno se află de asemenea, printre noii actori ce şi-au împrumutat vocea simpaticelor personaje din animaţie.
Rio 2 ajunge în cinematografe pe 11 aprilie 2014, dar până atunci, distracţie plăcută la vizionare.
✐ Silviu
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.