Fraţii WACHOWSKI Ar Putea Realiza O Nouă Trilogie MATRIX

Deşi s-a mai zvonit acelaşi lucru aproximativ acum trei, patru ani, noile speculaţii spun că fraţii Lana şi Andy Wachowski sunt în curs de a realiza o nouă trilogie Matrix.

De vreme ce trăim într-un climat în care încasările din boxoffice sunt dominate de continuări, rebooturi și remake-uri, o proprietate cunoscută este un pariu mult mai sigur pentru un studio, decât un film original nou, iar chiar și atunci când o idee originală se dovedește a fi un succes masiv, este văzut că o anomalie, mai degrabă decât o operă singulară ce ar trebui să stimuleze mai multe proprietăți originale. Adică cu cuvinte mai simple, e mult mai uşor şi mai ieftin să refoloseşti un material deja celebru, decât să creezi ceva nou şi original. Ca atare, marile studiouri sunt întotdeauna gata să vâneze moduri de a reporni sau extindere francize existente, iar în cazul în care acest nou zvon se va dovedi a fi real, o astfel de proprietate originală, este gata să repornească.
Cei peşte de la Latino Review, susţin că cei doi regizori Lana şi Andy Wachowski, sunt în prezent, în curs de a dezvolta o nouă trilogie de filme Matrix, noua trilogie având scenariile deja terminate, ele fiind deja predate studioului.

Încă este neclar dacă noile filme vor fi continuări ale poveştii originale sau prequel-uri, dar zvonurile spun că cei doi creatori ai francizei, au deja în minte un complot ce ne va arunca în povestea formării realităţii virtuale Matrix, încă de pe vremea în care maşinile au preluat întreaga planetă.
Bazându-se pe aceste informaţii, publicaţii de specialitate au presupus că scopul fraţilor Waschowski, este acela de a extinde noile scenarii, într-o nouă franciza Matrix, una ce va avea povestea plasată înainte de crearea Matrix-ului.
Fapt ce nu ar fi foarte surprinzător, mai ales că Keanu Reeves, a declarat acum câţiva ani că cei doi regizori lucrează deja la un prequel Matrix. Şi pomenind de Neo (Keanu Reeves), el a refuzat anterior să mai apară în vreun film Matrix, dar a reconsiderat această idee și a declarat recent că ar fi dornic să revină la personajul Neo.

Acestea fiind spuse, nu este greu să ne imaginăm de ce oficialii de la Warner Bros sunt dornici să dezvolte o întreagă reţea de produse bazate pe conceptul Matrix. Studioul a fost loial fraţilor Wachowski mulţi ani, iar filmele post-Matrix ale duoului, precum Speed ​​Racer și Cloud Atlas, deși excelente, nu au reușit să aducă acelaşi succes la boxoffice.
Totuşi, cei de la Warner Bros, speră ca noua producţie a fraţilor Wachowski intitulată Jupiter Ascending, un alt sci-fi cu un concept original, să-i readucă pe regizori în atenţia publicului larg. Dar cine știe dacă publicul se va dovedi receptiv la ceva nou şi atât de original, într-un climat dominat de producţii pline de explozii și de super-eroi.
Filmul original Matrix, a fost un science-fiction revoluţionar în 1999 și, deși cele două continuări ale sale nu au reușit să se ridice la nivelul de creație al primului film, a fost de admirat ambiția cu care cei doi Wachowski au continuat franciza cu The Matrix Reloaded și The Matrix Revolutions.

Poster The Matrix

În final, aceeaşi întrebare, avem nevoie de un alt film Matrix?
Probabil că nu, dar în cazul în care cineva poate face că perspectiva unei noi trilogii să sune bine, cu siguranţă este implicarea fraţilor Wachowski. Sper doar că acest zvon, va putea fi clarificat în curând.

8 comentarii

 1. halleluja brother :)))) de cand tot vor sa faca o continuare, cred ca in fiecare an s-a zvonit asta !!!!!!

 2. Măi, ce naiba, chiar dacă e duminică, v-aţi apucat de comentat într-o zi când am o tonă de lucru :)))
  Nu am rezistat, trebuia să mă bag şi eu în seamă cumva :)) Poate cei de la W.B. prevăd că Jupiter Ascending (care nu arată rău după părerea mea) o să fie fi un alt "flop" și vor să le transmită fraţilor Wachowski să revină înapoi la Matrix, sau nu le va mai finanța nici un film :))))

 3. Ei bine, pe de o parte, nu aş vreau să pară că încurajeze continuările, remake-urile sau alte reporniri, reboot-uri sau remixări, dar simt că Matrix şi-a irosit potențialul în cele două filme de după. Sincer nu m-ar deranja o altă conectare la matrice. Totuşi, mă întreb dacă pielea neagră și parpalacele alea negre ar mai fi "cool" pentru publicul de azi :))

 4. Îţi spun sincer, nici mie nu prea îmi convine că vor să facă o nouă trilogie. Mai ales acum când efectele vizuale sunt un mizilic pentru mega producţii de genul ăsta. Dar, nu prea cred să ţină cont de ceea ce gândim noi 🙂
  Şi chiar dacă momentan este la stadiu de zvon, totul depinde de câţi bani vor arunca în "joc" cei de la Warner Bros, mai ales că trăim într-o lume în care orice persoană are un preţ. La fel şi cei doi Wachowski.

 5. Nu nu nu nuuuuuuu, sa lase in pace filmul original.
  La naiba, de ce nu fac ceva original, un spin-off ceva.
  Sa lase trilogia Matrix asa cum e: un clasic sf bun.
  Damn!!!!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.