Primul Trailer Complet Pentru Megaproducţia TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION

Dezvăluind puţin mai mult din complotul celui de al patrulea film al francizei Transformers, super producţia Age Of Extinction, ne atrage atenţia astăzi cu primul trailer extins, plin de explozii şi multă acţiune specifică.

Jack Reynor şi Mark Wahlberg în Transformers: Age Of Extinction

Paramount Pictures a lansat un nou trailer pentru sequel-ul de acţiune Transformers: Age Of Extinction al regizorului Michael Bay.  Evident că povestea filmului are loc la puțin timp după evenimentele din al treilea film Transformers, Dark Of The Moon și urmează un set complet diferit de personaje umane. Actorul Mark Wahlberg conduce distribuţia, jucând rolul unui mecanic ce o creşte singur pe fiica sa.  El începe să lucreze la ceea ce el consideră a fi un camion stricat, doar pentru a descoperi că este de fapt un transformer rănit în luptă.  Principalul aspect al acestui trailer nou, este să ne explice că Age Of Extinction, este din toate punctele de vedere, un reboot al francizei.

Optimus în Transformers: Age Of Extinction

Nu mai există glumele nesărate şi stilul exagerat al unui tânăr autoştiutor de toate, din primele trei filme, iar în locul lor, regizorul Michael Bay a considerat că noul film trebuie să aibă un ton mai grav şi mai de luat în serios, o lume post război în care Autoboţii nu mai sunt necesari.
De fapt chiar titlul producţiei pare a se referii la extincţia Autoboţilor şi nu exclusiv la Dinoboţi, aşa cum toată lumea a crezut.  Evident, megaproducţia, este un concept marca Michael Bay şi în consecinţă, există o mulţime de cadre de acțiune ce poartă direct semnătura regizorului. Totuşi, domeniul de aplicare internațional extins al filmului ce ne poartă prin mai multe ţări, arată deosebit de promiţător. Sper că Michael Bay a găsit tonul cu care să satisfacă pretenţiile fanilor şi al publicului larg. Rămâne de văzut ce impact va avea Transformers 4 asupra boxoffice-ului mondial.

Mark Wahlberg în Transformers: Age Of Extinction

În Transformers: Age Of Extinction, un grup puternic de oameni de afaceri, împreună cu nişte oameni de știință, încearcă să învețe din greşelile trecutului şi împing limitele tehnologiei transformers dincolo de limite posibilului. Toate astea se întâmplă în timp ce un vechi şi puternic Transformers, ia în colimator Pământul. Dar, omenirea, ascunde întotdeauna mici surprize, fiindcă mecanicul Cade Yeager (Mark Wahlberg), descoperă cum poate distruge Autoboţii şi Decepticonii, iar asta îl pune direct în vizorul unui oficial paranoic al guvernului.

Poster Transformers: Age Of Extinction

În film mai joacă, Nicola Peltz, Jack Reynor, Kelsey Grammer, Stanley Tucci, TJ Miller, Titus Welliver, Han Geng, Sophia Myles, și Li Bingbing.
Transformers: Age of Extinction ajunge în cinematografe pe 27 Iunie 2014.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. acuma serios, cat naiba o sa o mai tina astia cu transformersii lor? banuiesc ca o sa urmeze si un 5 si 6, dar unde naiba o sa se opreasca.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.