Primul Trailer Cu Limită De Vârstă Pentru Super Comedia LET ‘S BE COPS

În primul trailer cu limită de vârstă pentru comedia Let’s Be Cops, Jake Johnson și Damon Wayans Jr. se dau drept poliţişti cu ajutorul unor uniforme false, după ce observă cât de distractiv poate fi acest lucru.

Jake Johnson și Damon Wayans Jr în primul trailer cu limită de vârstă pentru comedia Let's Be Cops

20th Century Fox a lansat primul trailer pentru super-comedia regizorului Luke Greenfield (The Girl Next Door), intitulată Let’s Be Cops, filmul în care actorii Jake Johnson și Damon Wayans Jr., sunt doi prieteni buni, ce încearcă să ajungă la o petrecere costumată, echipaţi în uniforme de poliţişti false. După ce devin senzaţia cartierului, cei doi îşi asumă rolul de ofițeri de poliție pe bune, folosind uniformele închiriate și o mașină achiziționată de pe e-Bay, doar pentru a se amuza. În mijlocul distracție, cei doi poliţişti falşi, ajung să se încurce într-o conspiraţie plină de detectivi corupţi şi ajung să aibă probleme cu un mafiot rus foarte periculos.

Jake Johnson și Damon Wayans Jr în primul trailer cu limită de vârstă pentru comedia Let's Be Cops

Acest trailer cu limită de vârstă, face o treabă bună în a scoate în evidenţă fazele hilare ale comediei, iar chimia dintre Johnson și Wayans Jr. este mai mult decât comică. Cei doi actori, care au strălucit cu roluri remarcabile în serialele TV precum New Girl și Happy Endings, par făcuţi pentru rolurile celor doi prieteni ce fac mişto de orice şi se distrează de minune în pielea unor poliţişti.
Complotul comediei este dezvăluit în mare parte în trailer, dar rămâne de văzut dacă acesta este suficient de puternic pentru a menţine povestea comediei în întregime. Deocamdată, primul trailer pentru Let’s Be Cops, este super amuzant şi de abia aştept să văd mai mult din păţaniile celor doi protagonişti.

Jake Johnson și Damon Wayans Jr în primul trailer cu limită de vârstă pentru comedia Let's Be Cops

Let’s Be Cops, este comedia tipică despre doi prieteni, ce-i drept cam tăntălăi, dar o comedie, ce duce glumele până la limita bunului simţ, iar fără să ne dăm seama, suntem atraşi într-un complot a cărui premisă pare destul de amuzant, mai ales că falsa identitate a celor doi, vine din dorinţa arzătoare de a cuceri nişte femei foarte frumoase, după ce aşa zişi poliţişti, observă că oamenii în uniformă, au un succes neaşteptat. Dar, oare vor mai rămâne atât de entuziasmaţi şi de curajoşi, atunci când viața reală intervine şi trebuie să îşi folosească insignele de poliţişti cu adevărat?!

Let's Be Cops Poster

În film mai joacă Nina Dobrev, Rob Riggle, James D’ Arcy și Keegan-Michael Key.
Comedia Let’s Be Cops, va ajunge în cinematografe pe 13 august.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.