ANGELINA JOLIE Îşi Desface Aripile În Noul Trailer Complet Pentru Filmul MALEFICENT

ANGELINA JOLIE Îşi Desface Aripile În Noul Trailer Complet Pentru Filmul MALEFICENT

Angelina Jolie, este hotărâtă să ne impresioneze cu aripile pe care personajul ei din Maleficent, le deţinea pe vremea când era o războinică de temut, în noul trailer complet pentru adaptarea inspirată din Frumoasa Din Pădurea Adormită.

Cu nişte pomeţi proeminenţi, urechi ţuguiate şi o privire electrică, Angelina Jolie este Maleficent, cel mai redutabil personaj negativ din toate animaţiile Disney, după ce a speriat o mulţime de copii de la debutul ei în animaţia Sleeping Beauty, lansată de Walt Disney în 1959. Maleficent este primul rol principal al lui Angelina Jolie de la filmul de acţiune Salt şi Turistul, apărute în 2010, iar dacă ne uităm bine la noul trailer complet, actriţa este gata să ne arate că problemele ei de sănătate din ultima vreme, nu i-au ştirbit absolut deloc performanţa actoricească pe care o exercită pentru noi. Acest trailer complet, ne oferă o imagine mult mai largă a filmului, subliniind personajele jucate de Sharlto Copley și Elle Fanning, intrând puţin mai adânc în povestea de origine a lui Maleficent, și chiar ne tachinează, cu un dragon uriaş.

Maleficent şi slujitorul ei fidel

Maleficent, are potenţial mare, şi  datorită felului în care evoluează personajul negativ titular al filmului. Angelina Jolie trebuie să realizeze o schimbare majoră, făcând o transformare radicală dintr-o fiinţă bună, în regina a tot ceea ce este rău.  Evident că cei de la Disney, nu sunt la prima încercare de a reinventa animaţii din propriul seif, fiind ajutaţi de o actriţă cunoscută în rol negativ.
A mai fost şi cazul lui Charlize Theron, probabil cel mai bun lucru din Albă Ca Zăpada şi Războinicul Vânător, chiar dacă filmul din 2012 nu rămâne în memoria publicului decât datorită unor efecte speciale şi pentru scandalul pe care Kristen Stewart şi regizorul Rupert Sanders l-au provocat.

Sharlto Coplay in Maleficent

În schimb, noul live-action al celor de la Disney, pare să aibă o evoluţie mult mai interesantă a personajului principal, o transformare radicală ce oscilează între un personaj bun şi un personaj negativ, totul fiind presărat cu multe provocări interesante.
Frumoasa şi tânăra Maleficent, trăieşte o viaţă liniştită în paşnicul ei regat, visând că va deveni o puternică zână. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator, îi atacă semenii şi o trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul. Pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia viitorului paşnic al ţinutului.

Poster Maleficent cu Angelina Jolie

Alături de Angelina Jolie, în Maleficent mai joacă actori ca Elle Fanning, Sharlto Copley, Brenton Thwaites, Juno Temple, Sam Riley, Miranda Richardson şi Imelda Staunton.
Premiera filmului Meleficent în România, are loc pe 30 mai, simultan cu cea din Statele Unite.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.